Dzięki serdeczne , umknęło mi :)
Printable View
Dzięki serdeczne , umknęło mi :)
Pozdro z poludniowego Dublina od nowego posiadacza 156;)
Witaj Donk :)
witamy nowego kierownika!! Donk!
Elo Donk Witamy w ekipie.
Bilety mam i na pewno będziemy :)
klubowicze z roi chciałbym sprzedać moją alfioze bo znalazłem 159 w dobrej cenie i najlepiej bym oddał osobie z kręgu zainteresowań
więcej info dla zainteresowanych (niemam zdjęć jeszcze ale będą jutro prawdopodobnie)
koledzy poszukuje czerwonej maski do 147 jakbyscie gdzies w swoich okolicach przyczaili.
A dla zainteresowanych szukajac dzisiaj w/w zanalazlem bananowe skóry do 156 na szrocie w killcook
Pytalem sie o cene kompletu z panelami bocznymi 200 a jak samodzielny demontaz to upusci troche jeszcze z tej ceny
pablo możesz podac więcej informacji o tych skórach. W jakim stanie, z podłokietnikiem z przodu? Masz możliwośc zrobienia kilku fotek, zwłaszcza przednich foteli, bo tylnie powinny byc ok. W czwartek będę w Dublinie i jak by te skóry jeszcze przez tydzień tam przetrwały i są w stanie dobrym to bym je przytulił.
Bardzo zależy mi na fotkach, jak byś był w stanie je zrobic to był bym wdzięczny. Jeszcze napisz do której ten szrot jest otwarty, nr. tel i dokładny adres bądź zaznaczenie na mapie.
Jeśli chodzi o czerwoną maskę do 147 to jest (u mnie) w Kilkenny na szrocie w:
Michael Madden Parts World Ireland Ltd
Bonnettstown
Kilkenny Tel: 056 7722669 or 056-7722866
dokładnie taki kolor jak to:
http://allegro.pl/alfa-romeo-147-mas...715172204.html
Byłem dwa dni temu to jeszcze był, a leży już od dawna. Będę tam po weekendzie to mogę pstryknąc foto i zapytac o cenę.
Jak będziesz zainteresowany i jeszcze będzie ta maska to za tydzień w czwartek mógł bym ci ją jakoś podwieśc jak będę jechał na Dublin. Najgorsze że z rana będę się trochę spieszył i musiał bym z pół dnia latac po Dublinie z maską na tylnich siedzeniach, ale jest do zrobienia.
Pozdrawiam Rychu
Edit:
Kurcze nakeciłem się tymi skórami, do tego jeszcze ten kolor. Nie będę mógł spac :P kufa. Chciałem najpierw sprawic sobie jakieś felgi, ale teraz na pierwszy plan lecą te skóry.