Czarne mito na ZS :D juz od kwietnia w szczecinie ;P
Printable View
Czarne mito na ZS :D juz od kwietnia w szczecinie ;P
Trochę dalej niż Zdroje. Codziennie mijam jak pani w tym czerwonym Mito z Podjuch jedzie w kierunku centrum. Czasem się zdarzy jeszcze jakieś czarne 156 bodajże. Obok firmy parkuje srebrne 156 na zagranicznych blachach. A z drugiej strony ładna, czarna 145. Sporo tego jak na takie małe Podjuchy. ;-)
Niestety jestem zbyt zaspany z rana by zareagować odpowiednio wcześniej i mignąć czy machnąć kierowcom.
Jadzisiaj mignalem awaryjkami pani w ciemnej 145 w Stragradzie po tym jak przyuwazylem we wstecznym jej spojzenie...
Nie wiem czy zaczaila :) ale pozdrawiam
W sumie jak mignales to moglo mi przejsc przez mysl ze mnie puszczasz :D i by bylo po dwoch pieknych alfach :D :eek:
hehehehehe...nieeeeeeeeeeeeee:eek:...nawet tak nie mow...hehehehehe
tez o tym pomyslalem...dlatego zrobilem to w ostatnim momencie...bo widzialem cie juz z daaaaaaaaaaleka...rzuca sie w oczy taka perelka...hehehehehe
POOOOOOZDRO!!!;)
Wpadne na zlot to sobie poogladasz podotykasz ;D tylko nie w ten weekend bo poza szcecinem jestem, w nastepny pogon gra ... hmm jakos damy rade ;D ja z checia tez sobie poogladam 166 ;]
dzis na Statoil na struga...czarrrna 145!!!fajniutkaaa!!!pozdroooooooooo!!!
lysy jak byłes na Statoilu to i może widziałes mojego niebieskiego potfora z Francuskiej stajni ;p..
hehehehe KUBAS...powiem ci szczeze ze nie zwrocilem uwagi!a ty pracujesz na statoil'u?czy gdzies tam w okolicy?jak co to wpadne poogladac bo czesto bywam na tym statoilu!hehehehe...pozdrooooo!
aaaaaaaa od dzis mrugam kazdemu BERLINGO!!!hehehehehe