A podejdzie do auta które miało cn+
Chociaż może zapytam jeszcze inaczej. Czy instant nav wymaga b&m do działania ? No i gdzue to ew. Kupić.
Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Printable View
A podejdzie do auta które miało cn+
Chociaż może zapytam jeszcze inaczej. Czy instant nav wymaga b&m do działania ? No i gdzue to ew. Kupić.
Wysłane z mojego SM-T561 przy użyciu Tapatalka
Witam panowie i mnie po 4 latach użytkowania naszej pięknej alfy 159 dopadła depresja co do oryginalnej navi ponieważ im dalej idzie czas tym coraz większe braki w niej są
- - - Updated - - -
Witam panowie i mnie po 4 latach użytkowania naszej pięknej alfy 159 dopadła depresja co do oryginalnej navi ponieważ im dalej idzie czas tym coraz większe braki w niej są i czas wymienić oryginalne navi na cos innego. Przeglądając alledrogo odnalazłem taki to wynalazek
allegro.pl/auna-mvd-480-radio-samochodowe-hd-dvd-usb-d9-141-i6815276325.html
I ze względu że jestem zielony liczę na waszą pomoc czy dało by radę podłączyć to pod przyciski w kierownicy i ogólnie co musiał bym do tego dokupić aby ładnie współgrało z wnętrzem auta . Był bym bardzo wdzięczny o linki co było by trzeba jeszcze osobno kupić i oczywiście liczę na wasze opinie czy warte zachodu to radio jest z góry dziękuję za odpowiedź.
wgraj sobie nowsze mapy. co za problem
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wiec padła Panowie decyzja chce to radio zamówić :
https://www.olx.pl/oferta/promo-radi...5-IDlEdAM.html
I teraz bardzo bym prosił o wasze opinie i miał bym kilka pytań :
- czy będzie trzeba kupować adapter aby korzystać z guzików po lewej stronie kierownicy bo na nich mi tylko zależy a z opisu wnioskuję że może uda się to podłączyć bez kolejnych kosztów ?
- i bardzo ważna sprawa jak dobrać ramkę aby wszystko fajnie wyglądało?
- jakie mogą być jeszcze problemy co do korzystania z radia ?
Z góry dzięki za odpowiedzi .
Bez adaptera sterowanie nie będzie działać, a ramkę kupujesz dedykowana do 159 z navi i modlisz się żeby pasowała bez rzeźby. Nieraz pasuja, a nieraz trzeba je modyfikować.
Nie znam się kolego bo nigdy tam nic nie zamawiałem duża jest różnica w cenie i jaki jest okres czekania ?
- - - Updated - - -
OK dzięki wielkie czyli adapter trzeba kupić tak czy siak i ramkę wrazie czego zawsze można jakoś to przerobić i może będzie git a znajdę to wszystko na allegro i czy ciężko jest taki adapter zamontować samemu w instalację między autem a navi ?
Różnica w cenie może być nawet 50% ale jest właśnie kilka "ale". Mogła Ci doliczyć VAT23% i cło, gwarancje masz u chińczyka i czekać musisz w zależności czym wysłane od 2 tygodni do nawet 2 miesięcy. Chińczycy z ali mają 60 dni na dostarczenie Ci paczki inaczej możesz wnioskować o zwrot kosztów. Dodatkowo jest jeszcze jedna niespodzianka, która póki co dotyczy przede wszystkim telefonów. UC zaczął walczyć z importem chińszczyzny żądając do telefonów certyfikatu CE oraz instrukcji w języku polskim jak trafisz źle mogą poprosić o to samo ;]
Podłączenie jest banalne, wystarczy zlutować bodajże dwa kabelki do uniwersalnego adaptera do chińczyków i resztę to wpinamy same kostki.
Czyki koledzy wystarczy zamówić to http://allegro.pl/sterowanie-z-kiero...455102605.html do tego radia z androidem co wcześniej z linka podałem i będzie wszystko ok a jeśli chodzi o antenę trzeba jakąś przejściówkę kupić?