no to tak jakbym się na te atsy zdecydował to dostane te śruby za symboliczne 30 zł, ale pojawiła się znacząco inna propozycja Nowe Toory T560 bez przeróbek otworu jeno że rozstaw 5x100 jutro będzie wiadomo za ile.
no to tak jakbym się na te atsy zdecydował to dostane te śruby za symboliczne 30 zł, ale pojawiła się znacząco inna propozycja Nowe Toory T560 bez przeróbek otworu jeno że rozstaw 5x100 jutro będzie wiadomo za ile.
uparłes sie na te 100 jak nie wiem , poszukaj moze oryginałów (czyt. 98)do wiosny daleko
Tylko ze 5x98 jest bardzo mało ludzie o tym wiedza i korzystają np. Ktoś wystawił używane TI za 2300 zł to woła o pomstę do nieba
Otrzymałem nowa propozycje a mianowicie toory T560 nie jeżdżone założone raz na aucie rozstaw 5x100 et35 8x17 cali i teraz pytanko czy nie beda wystawać i czy mogę założyć na to 215/45/17 cena nie jest chyba zła 890zł
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/02/244.jpg
tomas - PW
tomas - wyglądają przyjemnie:) z tego co dobrze kojarze to mam dokłądnie taki sam rozmiar jak te - kółka są na styk z karoserią/może ciut wystają:)
zobacz sobie wątek o carnaubie tam jest kilka zdjęć mojej alfy
tomas brać zakadac i latac po drogach cena dobra opony wejda a et 35 to standardzik
a ja tomasowi proponuję za 900zł coś org z oponami ( 5901397 ) - czekamy tylko na więcej info
Bocian jakie masz te fele na sprzedaż? Wyślija propozycje na PW.