hej
Czy możecie zerknąć na www.fiat-autoparts.com i podpowiedzieć chodzi mi o prawy przód
wahacz do 2006r :
podstawowa wersja podrożała 51 787 336 470zł ,
ale też jest 50 707 481 za 400 zł ???
pozdrawiam
Printable View
hej
Czy możecie zerknąć na www.fiat-autoparts.com i podpowiedzieć chodzi mi o prawy przód
wahacz do 2006r :
podstawowa wersja podrożała 51 787 336 470zł ,
ale też jest 50 707 481 za 400 zł ???
pozdrawiam
Panowie jaja jak berety, przy dokręcaniu wahacza górnego oryginału na który czekałem 2 miesiące, ułamał się gwint sworznia. Nakrętka ukręciła sworznia i teraz wahacz do wyje@$E#ania. Jaka jest szansa to zareklamować. Dokręcane było grzechotką ręcznie pyk i pękło i odpadło. Masakra. Z 2 strony tak samo i nic, dokręcany był później stary z powrotem i nic, a ten jeden taki numer mi "wykręcił" :) Jak myślicie jest szansa to zareklamować?
reklamuj jak najbardziej. Możesz cyknąć fotki tego sworznia?
Bardzo proszę o szybką poradę tych co kupowali wahacz do wersji przed liftem !
Chodzi o oryginał do 2006r górny prawy
wg epera i fiatautoparts.pl nr to 517 87 336
ale fizycznie wybite one mają 518 35 398 i przywieżkę papierowa 517 87 336
po wpisaniu 518 35 398 wyskakuję wahacz od 2008-
czy nie ma znaczenia wybity nr na wahaczu a ta przywieżka papierowa i wtedy sworzeń jest ok?
Czy będzie to pasowało do 2006r
Ogólnie nr 518 35 398 jest tańszy o 70 zł
Robicie zakupy w https://www.fiat-autoparts.com/ ?? jest to sprawdzony sklep?
Tak. Ja tam kupuję i póki co wszystko ok.
Przed liftem mają grubszy sworzeń mi po vinie sprawdzili i dali mi do polifta przy zakładaniu wyszły jaja ale wymienili. Generalnie sworzeń w polifcie wchodzi głębiej i napewno i ori nakrętką nie da rady go dokręcić. Znajomy litwin tak jeździw swojej bo nie chcieli mu wymienić na przedliftowy w sklepie bo upaćkał cały wachacz no i jeździ tak gdzieś już od czerwca i póki co nic nie stuka.