Można jeszcze ciągnąć w górę. Tylko wcześniej muszę opanować dymienie. A to trochę obliczen wymaga.
A.. własnie jak z dymem u Ciebie teraz ?
Printable View
Nie ma tragedii... ale w lusterku go widuje... Szczególnie dołem ... potem juz mniej :)
Lajtowo :) ... W Twoim wykonaniu nie może byc inaczej... Chyba Ramzi trochę na Off Topa zeszliśmy :P ... Także żeby nie było ... Pozdrowienia dla Ciebie :)
Pozdro ! :) i do zobaczenia i nie robimy obory z porządnej stajni :offtopic:Znaczy się nie Offtopujemy :D
Pozdrawiam Wszystkich :D QQlek jak zjedziesz do Pustkowa to dajta znaka zrobima spota :)
pozdro dla kierownika szarej 159 RRS widzianej dzisiaj w Debicy, kolega mrugnal z zaskoczenia, zdarzylem tylko lapke podniesc bo nie spodziewalem sie ze ktos poza "star gwardia" jeszcze macha/mruga
greetings dla kierownika zielonej 156 na RNI za którym, godzine temu jechałem w Biłgoraju ulicami kościuszki, bankową i boh. monte cassino
A ja pozdrawiam Wita widzianego dzisiaj za Pilznem :).... Mało nie zaparkował Alficzką w tyle innego drajwera :)
QQlek, robimy spontona wraz z Vito u mnie w garażu (Pustków) w sobote ok 13-14 ? :D
to moze i ja wpadne jak nie macie nic przeciw??
Pozdrowienia dla kolegi w szarej 147 RSA na ramkach klubowych widzianego wczoraj w Sanoku na przeciwko banku WBK ja z niego wychodziłem więc na piechotę.
A ja dzisiaj widziałem taką ślicznotkę :)
Załącznik 57817Załącznik 57818Załącznik 57819
za szybko teraz jezdzisz, musze Ci w modzie moc obciąć :D
Ramzi a ja znowu poduche aktywowalem - poratujesz ?
Ramzi musisz podwórko od sąsiada pożyczyć co by się wszystkie zmieścily :)
to na ktora mozna sie zabukowac na wizyte? jak mozna to w miare wczesna pora by mnie interesowala
13-14-sta w sobote :D
Ja niestety odpadam mam szkołe!!1 :(
ja chyba tez jednak odpadne bo mam pare rzeczy do zrobienia
Pozdro dla kierowcy czarnej 155, który sprzedawał truskawki w Tarnobrzegu, pod wiaduktem na wylocie na Warszawe.
dobra ale pytanie jeszcze gdzie ?
W Putkowie-Os u Ramzesa. Jak skręcisz na góre śmiercie to żółty dom po lewej stronie 3 albo 4 chyba.
Pozdrowienia dla kolegi ze srebrnej 156 RLA... za którym jechałem dziś w Krzemienicy.
P.S. kopcisz jak lokomotywa ;)
Pozdro dla srebrnej 166 widzianej dziś w Tyczynie.
Serdeczne pozdrowienia dla kolegi Kodaka (prawdopodobnie współorganizatora) widzianego dzisiaj na Zlocie Aut zabytkowych i kolekcjonerskich w Biłgoraju! Oraz stałych znajomych: Kamo, Tomi, Qki, Ania i Izka! Buźka
Pozdrowienia dla wszystkich z którymi się wczoraj mijałem między 13 a 15:30 na trasie Kraków - Rzeszów :) Choć tylko w dwóch przypadkach od 156 widziałem odzew ale trudno :)
Pozdrowienia dla czerwonej 147 o ile się nie mylę na blachach WW od czerwonej 147:D widzianej wczoraj koło 14 na moście w kołaczach. Odmachane:D
kolega Kodak na zlocie zabytkow w Biłgoraju oraz Nika Oki Kamo i Ania
a izka tez sie produkowala razem z nika hehe :)