witam wszystkich
może jakie spotkano alfiątek zrobimy w koninę co wy na to
Printable View
witam wszystkich
może jakie spotkano alfiątek zrobimy w koninę co wy na to
Yago rób kolejne będzie okazja więcej alf kupić:P
Yago już w drodze do pracy, będzie za dwa tygodnie, nawet nie zdążyliśmy się napić :(
witam
podpowie ktoś gdzie w koninie wymienię tanio rozrząd + wariata
Nie mam pojęcia ile to kosztuje bo nigdy nie wymieniałem samego rozrządu w żadnym samochodzie, zawsze robie to z czymś w pakiecie. Ja u tego w Miko serwisuje zwykłe auta typu Opel, Hyundai i nie nażekam. Koleś jest tani bo jeszcze nie płaci podatków - dostał dotację i robi pierwszy rok bez VATu.
Drodzy koledzy i koleżanki pomyślałem wraz z Piracikiem, że może w sobotę zrobimy sobie spota na poziomie HARD!(park linowy) Co wy na to? Sobota albo niedziela pisać jak komu pasuje:)
Mi pasuje. Yago nie ma - w trasie jest.
No to jak wroci to pojedziemy jeszcze raz:P
no to super że są chętni na powtórke z rozrywki w parku :) tylko teraz kwestia czy sobota czy niedziela? musimy się wyrobić do 20:45 bo ćwierćfinały ełro są w tych dniach :) poskaczemy na linach i może poźniej raziem gdzieś na mecie obejrzymy meczyk co?? wpisujcie się na liste kto będzie i w jaki dzień pasuje??? może nowi koledzy z Alfa Konin dołączą do nas...? :)
1.Tweety
2.Xofer
3.Piracik
Może i mi sie uda dobić pierwszy raz .......Zobaczymy jak czasowo .....
Xofer gadał ze mną i mówił, że dla niego tylko Niedziela pasuje, godz. może 15??
Przypominam : http://kleczew.pl/aktualnosci-297-mo...fa_kibica.html
ja bym chętnie wpadł, ale bella w szpitalu
Witojcie:) Może ktoś się orientuje gdzie w koninie zanabędę olej silnikowy MOTUL. Raz zamawiałem w IC na zakładowej, i musiałem chyba aż cały dzień czekać, a przydał by się jąkiś namiar na dobry sklep z olejami. Jestem z żychlin city jąkby co;)
Xofer widać że jesteś wporzo gościu:) W ubiegłym tygodniu brat odebrał od Piotrka swoją 156, autko zrobione jak to piotrek mówi "perfekt" z tym , że za 4l paraflu na fakturce zawołali 125 zeta więc strach tam oliwe kupić:D
Koleżanki i koledzy Aflisti wstępnie 30.06. sobota, zapraszam do mnie. Mam wolną chate reszta rodzinki idzie na wesele, a ja pierdziele nie ide... więc korzystając z okazji zapraszam naszą stałą spotową ekipe do mnie na grilla, wszyscy mile widziani i oby frekwencja dopisała!!! Z szczegółami się dogadamy, wstępnie 19. Pozdrawiam!!! :)
Oczywiście do odcięcia ;)
jestem jak najbardziej za:)
Ja również. Pozdro dla wszystkich z Berlin City :)
No to dzisiaj grillek :) a teraz Panie i Panowie nowy alfaholik ze Sławoszewka... :P zaraziłem chyba no i sprzedał Passata i kupił Alfe :p
Załącznik 60859
Impeza gróba, Michał jak tam Dni Ślesina ;)
ojj impra wyszła konkret :P dzięki wszystkim za przybycie!! i mam satysfakcje że jeden zawodnik ze specjalnego stolika vip godnie zakończył impreze na pięknym nokaucie :P no i poza tym jedno się tylko kojarzy łudududududududududududududududududududududududud udududu na pewnym sprzęcie o 1 w nocy na całą wioche :P
Załącznik 61028
co pewnie Tweety pokazywał jak TS odcina??
a taki prezent dostałem od syna na dzień ojca:
Załącznik 61032
ma 2 tyg i już wie jakie są fajne samochody!!!
Yago mój TS u doktora leży... Była inna odcinka jak tylko zmienie format filmiku to usłyszycie. No i zbliża się czas na zmiane oto moje dwa typy:
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-16...tml#tabsAnchor
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4...C24959740.html
Ale nie wiem co lepsze...
hehe nie nie nic z tych rzeczy :P kolega był motocykielem i robił pokaz :P
na moje oko czy kupisz taka czy taką to i tak bedzie zajebiście
a co twojemu dolega??:cool:
mój ma co chwila nowe problemy, miał iść do lakiernika ale elektryka w nim zaczyna siadać
Tweety żeby ta 3.0 ti miała środek jak ta 2.4 jtd to było by wszystko jasne :P szczerze odradzam czarne skóry :P mój poparzony tyłek też! a to dopiero początek upałów :D
Widze dużo tematów do obgadania się zebrało po ostatnich wydarzeniach :) więc proponuje spocik, ja zaczynam urlop więc moge jak TS do odcinki :P może niedziela??? park linowy? chociaż w piątek jest tam promocja - wszystkie przejścia za pół ceny... więc się zastanówcie. Xoferku dzwoń kiedy się na klime umówimy i co z aluskami.
Aluski pójdą z Alfą do żyda niestety.... - taka chyba decyzja albo zrobię kapitalke silnika od A do Z aby już się nie pieprzyć, w zasadzie to od M do Z bo od A do M już jest zrobione - albo do żyda i Subaru Impreza, Mitschubisi Lancer Evo, Fiat Punto Abarth, Chevrolet Epica V6, Opel Astra OPC :) Mi piątek odpowiada ale nie wcześniej niż 18 bo do 17 w pracy.