Przekazałem sprawę osobie zajmującej się wysyłkami bo paczka została wprowadzona do systemu 12.10 ale dalej od nas nie wyszła, nie wiem czemu, przepraszam za sytuację :/
Printable View
Ok czekamy
Wszystko pięknie, ale wysyłka jest kosmicznie droga w porównaniu do ramek..
Jupi! Są gadżety :DD ale czy ten brelok na pewno jest ze skóry ? :confused:Załącznik 213906
Witam.
Po długim weekendzie planuję zakup ramek, kubka(ów) oraz być może portfel/bryloczek.
Czy z którymś z tych gadżetów może być problem?
Czas dostawy nie ma dla mnie jakiegoś specjalnego znaczenia, ot chodzi po prostu o dostępność :).
Pozdrawiam :)
Witam,
3.10 kupiłem ramki, ale jeszcze do mnie nie dotarły. Mogę prosić o sprawdzenie ?
Nie zauważyłem PW. Sorki :)
Witam,
Ponawiam prośbę.
Zamówione na początku tego tygodnia i właśnie dotarły, elegancko i szybko :)
Witam , 11.10.2016 wysłany przelew i do tej pory ramek brak:(
Witam , dzwonił do mnie kurier i już odebrałem:).Dzięki za info.Pozdrawiam
mi po jakis 4-5 latach wyblakly juz strasznie ale mam na szczescie nowe klubu podkarpacie:D
Witam
Przelew za ramki i skórzany brelok wysłany 20.10.2016r, mogę wiedzieć kiedy pojawi sie u mnie kurier ???
Zapraszam do sklepu - http://sklep.alfaholicy.org/
Ciekawe ilu potencjalnych klientów miałoby to samo pytanie
Takie ramki mam , a chodzi mi o takie z flagą , pasek dolny podzielony na trzy :)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ok , dzięki to zostaje przy tym co mam , jeszcze się trzymają całkiem dobrze :)
Tak po za tematem , znalazł byś mi jakiś schemat sygnału świetlnego awaryjnych po zamknięciu czy otwarciu drzwi pilotem , powiem tak że na początku prawy znikną lewy tydzień po działał i do tej pory nie ma wszystko działa a awaryjny znaku nie daje czy zamykam czy otwieram , jak dla mnie coś się rozłączyło , zrobić bym sobie zrobił ale sprawy komp to już gorszy temat :D
Ponawiam pytanie,
Przelew za ramki i skórzany brelok wysłany 20.10.2016r, mogę wiedzieć kiedy pojawi sie u mnie kurier ???
Ok
Wysłane z mojego LG-D315 przy użyciu Tapatalka
Flatbeet można jeszcze zamawiać ramki? Daj trochę info na priv może ok?
Po gadżety klubowe zapraszam do sklepu :) ---> http://sklep.alfaholicy.org/
Gadżety wczoraj dotarły, dzięki ;)
Cześć. Jak jest z dostępnością ramek? Z chęcią bym zamówił.
Jak widać niewielu ludzi wie, że w ogóle sklep istnieje :)
Bardzo dobra decyzja :)
Dzisiaj opłaciłem ramki, do świąt powinny dojść co?
używane od sierpnia jak do teraz nie widać żadnych oznak zużycia
kupione w styczniu, na razie bez oznak zużycia. :-)
Witam i jak z tymi ramkami, zakupiłem je jeszcze w listopadzie i do teraz jeszcze do mnie nie dotarły. [emoji14] Brak towaru? :)