jako ze mieszkam blisko reala a bylo cos pisane o wtorku to zajrzalem na chwile czy ktos przyjedzie:)ale niestety nikogo:)
Printable View
jako ze mieszkam blisko reala a bylo cos pisane o wtorku to zajrzalem na chwile czy ktos przyjedzie:)ale niestety nikogo:)
to chyba dziś. I właśnie mam pytanie kto się w końcu pisze. bo nie wiem czy się bujać do Krakowa , żebym nie wylądowała jak kolega wczoraj......sama :D ale chyba i tak podjade
no dzisiaj można się spotkać...
środa 10.11.2010 gdzina 19. zadaszony parking Real
a mnie nie będzie :(
ja jeszcze nie wiem czy wpadne...a jakie plany po spotkaniu? gdzies jedziemy czy jak?
ja będę 1 raz w końcu trzeba sie poznać w realu
Dzięki za spota! I pozdrowienia dla kierownika granatowej 155, którą widzieliśmy jak wyjeżdżała z parkingu. Ciekawe czy to ktoś na spota chciał zawitać. W sumie było jeszcze przed 19, więc stały "tylko" 3 Włoszki :P
hehe było zacnie :)
Ja z Kasia również dziękujemy za spota, Było nam bardzo miło poznać cześć Forumowych przyjaciół i na pewno będziemy wpadać jeszcze nie raz
nam też było bardzo miło :)
Kaczo - obiecuję że niebawem przyjadę alfą :) rozumiem że tak bardzo się za nią stęskniłeś że chcesz zobaczyć ją na żywo :)
no ja mam nadzieje ze sie pojawisz :]Cytat:
Kaczo - obiecuję że niebawem przyjadę alfą :) rozumiem że tak bardzo się za nią stęskniłeś że chcesz zobaczyć ją na żywo :)
Jak mniemam nie było dyskusji o cyklicznym to dziś Was tam nie ma? :>
hehehe też się nad tym zastanawiałem :D
Witam ekipke ;)
W mojeje glowie naraodzil sie plan zeby moze zrobic jakis spot w sobote 27,11,2010 cos zaplanowac, czy pojezdzic po kraku sobie i pozniej wyskoczyc gdzies na imprezke do klubu :P
Dalem taki temat tutaj w Chrzanowie wiec moze jeszcze ktos by dolaczyl ze mna do was?
Co wy na to ??
Pozdrawiam wszystkich :P
moze i ja bym zawitał na jakies spotkanko środowe :) Zawsze milo sie poznać i wymienic uwagi .
To zalezy od godziny, jestem wolny dopiero po poludniu.
A jak ze sroda?
nooo w środe o 19 tam gdzie zawsze ;)
ze mna jest kiepsko w srode bo dam rade dopiero za tydzien, tak jakos wypada beznadziejnie ale zobacze moze uda mi sie wbic do was :) a jaki jest plan na srode ??
Pozdrawiam
plan? :> dobre sobie :)
Mnie niestety dzisiaj praca nie pozwoli sie spotkać z Wami
No właśnie o jutro mi chodziło:)
a kto jutro bedzie?i o ktorej?:) Bo chcialbym wpasc pierwszy raz:D
ja sie postaram, okolo 19 - jak zwykle, krokus, 1pietro parkingu, po prawej od wjazdu
to zeby rozruszac towarzystwo z marcinem bedziemy po 19 czarnym sportwagonem ( zaczekajcie na mnie - ci co zanaja to wiedzą :P )
Ja chyba tez się doturlikam
również pewnie będę obecny
ja się jednak nie stawie .. bawcie się dobrze
dawno nie było takiej frekwencji... ;) i takiego klimatu na cyklicznym... szkoda że brakowało niektórych ważnych osobistości :(
podziekowal :)
a Ja słyszałem, że na cyklicznych u was.... to ktoś głową bigos mieszo?
Odwiedze was kiedyś, ale jak będe mial pewność że będzie ciepło i dużo osób :D
O jacie jacie... Nie wierze w to co widzie...... Pewnie że chodzi nam o zapomnianą liczebicze :) Gdzie byłaś tyle czasu ? Czemu znaku życia nie dałaś ? Ja tak tęskniłem za wspólnymi obiadami w restauracji :) ( może to były kolocje ) Odnalazła sie miłość mojego życia :D:D:D
BTW widziałem cie jakies 3 miesiące temu w swojej GTV tyle że byłaś zajęta. Jak zwykle coś jadłaś i świata poza tym czymś nie widziałaś :P
---------- Post dodany o godzinie 02:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 02:39 ----------
Głowo nie ale trzeba gdzieś tira rumunów przetrzymać :P A poza tym po co ci ciepło ? My jesteśmy :D
hehe, spocik był klasa :)
BTW, Łicza wybudziła się ze snu letniego :)
z tego biznesu wygryzli mnie bracia soprano :) mim i ayem :P
A dla tych co nie widzieli :)
człowiek bigos -> http://www.youtube.com/watch?v=oisi36sH5Zw
szturm cyganów -> http://www.youtube.com/watch?v=yZptb...eature=related