ale bede mial mala satysfakcje ze cos zrobilem sam :) jutro ciag dalszy :) ale teraz wiem dalczego np biora 250 od elementu hehehe
Printable View
ale bede mial mala satysfakcje ze cos zrobilem sam :) jutro ciag dalszy :) ale teraz wiem dalczego np biora 250 od elementu hehehe
Uuuu to widzę że 166 wróci w innym kolorze , zrób białą z czarnym dachem do tego felgi 19 :D
biala z czarnym dachem nie pasuje do niej :) kolor zostaje ten sam :) tylko bedzie swiezy :) fele sa 17 w okresie wakacyjnym tylko bedzie obnizona i bedzie grac bo niestety w tym roku zrezygnowalem z kupna odmlodzonej ;/
Tak jak pisałem najprawdopodobniej w sobotę wieczorem odbiorę autko więc jeśli byłby ktoś chętny na spota w tą niedzielę czyli 23.03.2014 to zapraszam na godzinę 16 na górny parking Galerii Rondo :)
zderzaki skonczone :) :) moze nie idealnie bo lakiernikiem nie jestem ale o niebo lepiej :)
Ja nie obiecuje ale może przybędę w niedziele :D No bo nie poznamy Twojej 166 :D
jest taka opcja bo moze tak zle wyszla hehe :P
Odebrałem autko po dwóch tygodniach blacharsko lakierniczego spa więc jutro piszę się na spota na 16.00 :)
Witojcie :) 13 Kwietnia o godzinie 15 w Tarnowie na parkingu Sklepu Real od strony Straży Pożarnej organizowany jest zlot Wiosenny jak jest ktoś chętny to serdecznie zapraszamy :)
aaaaa ja bym sie wybral ale jestem uziemiony narazie
ale do 13 kwietnia nie zrobisz Belli ? :)
dream166 dzwoń do mnie na 503189529 to po ciebie podjadę na jutrzejszego spota a jeśli do tego 13 kwietnia nie zrobisz autka to weźmiemy cię też na spot do Tarnowa :)
niestety nie bo finanse na to bede mial dopiero 10 :/ niestety ale z racji ze nie mam belli to dalem sie wrobic w kierowce rodzica ;/ bo chetnie bym sie zjawil
Przybyłem i nikogo nie zobaczyłem :P Pisać kiedy robimy spota bo ja na próżno jeździć nie będę :P
Pany dołączajcie na FB do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie :) https://www.facebook.com/groups/294659394017543/
a to Adoila nie bylo mial byc :P mnie niestety nie ma na swiecie wiec nie dolacze :P i lista wymian w belli rosnie dojrzalem uszczelke pod klawiatura i misa do wymiany ;/
hmmm :confused: zdeżyłeś się z czołgiem, że tak pół Alfy wymieniasz?? ;) ja dziś po 17:00 z roboty wyszedłem, więc nie przybyłem ;)
nie tylko nic jej nie bylo dlugi czas i tak kurde wszystko naraz sie sypie jak pech to pech tak samo mam z mandatami caly rok mam spokoj a pod koniec sie sypia hehe taki rodzaj pecha :)
Dajcie jakiś termin na spota :)
20 kwietnia :)
A jakiś bliższy termin bo do 20 toż to prawie cały miesiąc jeszcze. Prawdę mówiąc myślałem o tym tygodniu lub weekendzie co by się jeszcze zgadać co do spota który ma być 13 kwietnia w Tarnowie :)
Jak będzie ładna pogoda nie taka jak w ostatnią niedziele to mogę się zjawić , ale nic nie obiecuję bo zawsze może coś wyskoczyć innego.
Dziś szlag trafił siłownik bagażnika.....
Tu masz ten siłownik http://allegro.pl/alfa-romeo-159-05-...024791325.html :) Zamów , zamontuj i pojaw się w niedzielę o 16 na galerii :)
Taki siłownik to.... no wiesz jak jest z czymś takim :P 5 razy otworze bagażnik i kaszana znów będzie :D
Ale to wysokiej jakos zamiennik nie odbiegajacy od oryginalu :) ja tez sie nie chce tykac zamiennikow ale nie wiem czy budzet pozwoli ;/
Jak na siłę chcesz oryginał to proszę http://allegro.pl/teleskop-pokrywy-b...055468770.html ale co do zamienników to chyba za bardzo się boicie :D Ja jeśli miałbym coś wymieniać i mieć możliwość kupić coś taniej bo nie ma napisu alfa romeo tylko np fiat to brałbym właśnie ten tańszy zamiennik :)
jest roznica cenowa miedzy nimi heheh jesli bede mial zamienniki z napisem fiat i wymienic wszystko naraz to lux bral bym :) no i racja jest ze troche sie boje zamiennikow ale dostane przelew i wybieram sie do Pani Anety po czesci :)
Ja u Anety byłem wczoraj i wybieram się w następnym tygodniu we wtorek na wymianę klocków hamulcowych w tylnich kołach :)
jak ja tam auto zostawie to na dlugo hehehe
No tyle że muszę dwa siłowniki wymienić haha i tu się zaczyna ból :P
Burżuj się znalazł , dwa siłowniki mu potrzebne :D Najtaniej będzie jak ręką będziesz podnosił bagażnik a za trzymanie w powietrzu klapy może służyć jakiś patyk :D
i te 2 cie wyjda taniej niz jeden oryginal :P
No w sumie tak ale jakość ich taka że no sami wiecie jaka :P
To co z tym spotem w tą niedzielę ? Pisze się ktoś czy nie ? Trzeba by było obgadać czy jedziemy 13 do Tarnowa czy nie. Piszcie szybko i konkretnie co robimy bo na darmo jeździć nie będę :)
ja na chwilke chyba wpadne :)ale nie wiem czym jeszcze he
liczy się człowiek a nie auto :) przyjedź czym chcesz, nawet możesz zawitać czołgiem lub drezyną :)
jednak mnie nie bedzie jutro niestety i z przyczyn wyzszych jestem nie jestem posiadaczem auta juz
Poprawiony lakier , nowa klapa tylnia i zderzak , nowy halogen , nowe kółka i nowy wydech więc sezon letni rozpoczęty :) Jeszcze tylko we wtorek trzeba będzie wrzucić nowe klocki hamulcowe na tył i będzie finał wiosennych napraw :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126543&stc=1 http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=126544&stc=1
Dream166 co się stało z twoim autkiem?
w wyniku klutni ze wspolwlascicielem nie posaidam juz 166 lecz mysle ze na 13 kwietnia w tarnowie bedzie juz nowy pojazd tym razem 156 :) no to teraz prezencja cudo jest pieknie wyglada :) widzialem dzis Bogdana jadacego przez moja Rzezawe lecz mnie nie poznal
jak zwykle źle umyta Alfa, wiesz co Marcin :) heheh to co 13 wpadacie na Tarnów ? :) widzę że kolega tutaj kupuje AR 156 ? :)