Co się stało? Ktoś Ci w nią wjechał czy coś?
Co się stało? Ktoś Ci w nią wjechał czy coś?
mnie pytasz hitman?? nic mi się nie stało - alfa stoi u elektryka bo mimo tylu użytkowników forum niestety nikt nie jest w stanie pomóc, tym bardziej usprawiedliwia to czas w którym jestem bez alfy. Póki co szuka - jak nie znajdzie to ASO ;/
A gdzie stoi? Jak coś to znam serwis bardzo fajny, może oni znajdą, a chłopaki naprawdę się znają na rzeczy - jak coś to daj znać na PW a do ASO nie oddawaj bo to bez obrazy, ale w 3/4 barany, które tylko pieniądze potrafią brać... ;/
Panowie ze slaska, jak problem z elektryka smialo do mnie, nie jestem alfa i omega ale zerknac zawsze moge, a noz pomoge.
PS. po raz pierewszy pojawie sie, jako nowy czy tam kot :P
no to super zapowiada sie nas troszku znów :D wpadaj wapadaj chętnie Twoją belle połoglondomy :)
no ja mysle ze tez przyjade ale wstyd taka obita przyjezdzac ,a nie wiem skad hitman wie ze ktos we mnie wjechal ?? :( ocenicie w czwartek jak dla mnie to masakra chyba ze sa jakies plastikowe nakladki na nadkola czy cos w tym stylu no i znacie jakiegos dobrego blacharza :) bo w najbliższym czasie bede musial skorzystać z uslug takiego goscia :(
Blacharza też znam dobrego.. :P
Pokażesz i opowiesz co i jak, może nie jest tak źle :)
zle to nie wyglada ale jak jest brudne to nawet nie rzuca sie w oczy no ale jak umyje auto to bedzie widac jak huuu :(
ojj biedne 2,4 :(
Mnie chyba nie będzie, ale wszystko okaże się dzisiaj :0
Spokojnie Pfourul naprawią Vke naprawią :)
Witam,
Jest taka opcja, że znowu się na chwilę pojawię :)
@Aniucha: tak jak mówiliśmy, dzwoń w czw. po 17..
Pzdr.
Powiedzcie mi , z tych osob ktore sa czesto na spocie jak dokladnie nazywa sie kolor mojej belli? jakby ktos nei wiedzial o ktora chodzi to ta bordowa na wroclawskich blachach :P
mnie nie będzie na dłuższy okres ;) pozdro
Haha , polak potrafi :D jednak AR to nie takie zle auto jak sadzi wielu ludzi :P i da sie przerobic na wodor :D:D http://motoryzacja.interia.pl/samoch...polski,1788843
Venom ja będę :) hehe
btw. pytam już wszystkich - temat wrzucam tu bo nie każdy czyta tematyczne a może ktoś coś słyszał lub zna kogoś kto to ogarnia http://www.forum.alfaholicy.org/147/...zwariowal.html
a gdzie jest spotkanie i gdzie jest zlot tak przy okazji ?
Farciaz szukaj np.zacznij od 1 strony a sie dowiesz :D:D
Pomogł bym Ci ale nigdy jeszcze nie bylem na spocie w Katowicach na 3stawach na parkingu podziemnym pod realem na niebieskiej strefie miedzy 19:00 a 20:00 :D:D
Raczej blizej 20 tej :P
P4, będziesz?
będzie będzie :D
Ja dziś odpadam- skuszę się na wieczorne piwo gdzieś w Dąbrowie:) Miłej zabawy.
dajcie jakas mape albo przynajmiej ulice i nr gdzie dokladnie podjechac no i miejscowosc
podziemny parking pod realem, katowice 3 stawy, parking niebieski
pzd
@ajdacho - ale surowica była w sumie przedwczoraj(sie pomyliłem-dzień mi uciekł) więc juz mogę:D
po surowicy 14 dni
skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą bo każde zażywanie leku zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu:)
ja wypiłem po 5 dniach ;)
prosilem o adres a nie koordynaty pod realem .... nie wazne juz za pozno i tak
Dzieki za Dziś :D
ja też dziękuję wszystkim za przybycie :) frekwencja na poziomie :)
fajnie było widzieć tych których już dawno nie widziałam - do zobaczenia za tydzień na grylu :)
I Danielowi za uświadomienie i przechowanie przed spotem -akademiki mają to coś.. i za przejażdżkę DC :D ahh jakie to ma odejście (jak na klekota daje radę :D) btw. ma pan kotka?? :P
A pomyśl jaka by była prędkość gdybyś zmieniała biegi przy 4000obr/min zamiast przy 5500 :D
a mnie nie było i nie będzie, ehh bo dopiero 8.05 do ItalAuto. wrrrr
a czy dzisiaj ktoś się wybiera
Witam was serdecznie tu Jędrek, zainwestowaliśmy ze znajomym w urządzenie VALEO wysokiej jakości do nabijania klimatyzacji oraz Ozonator. Nie była to mała inwestycja więc chcemy by się zwróciło oczywiście oferując tanią usługę oszczędzając na drogich reklamach, które później są wliczane w koszty usługi. Znajdujemy się obok Obi w Katowicach. Jeżeli macie jakiś problem z układem klimatyzacji również postaramy się pomóc.
Kwotowo wygląda to tak:
40zł - Sprawdzenie szczelności, wykonanie próżni, przefiltrowanie czynnika będącego w samochodzie(rzadko oferowana usługa) oraz wykonanie próżni. 15zł - Za napełnienie każde 100 gramów. Więcej info samochodowaklimatyzacja.pl
Jeżeli post jest w złym miejscu proszę o przeniesienie, w przypadku niezgodności z polityką forum o usunięcie.
thx za spotkanie ;)
było git i tyle w temacie :D