fajne już je widziałem ale dziś był u nas kolega socik i mówił że one nie wchodzą na brembo , dzięki za linka
Printable View
Jak człowiek nie ma czasu i czyta tylko wyrwane z kontekstu "epitety" to później takie wpisy robi. Archi czy chcesz obejrzeć moją Bellunię Sportwagon i z lekka ją popieścić aby była bardziej błyszcząca? ;-)
EDYTA - Swoją drogą również się przymierzałem do Berliny, ale ze względu na wielkość bagażnika zrobiła od razu falstart. Potrzebowałem Alfy rodzinnej 4 osobowej z kompletem wyposażenia narciarskiego o sportwagonowym wyglądzie. :-D
Nie byłem pewien czy masz kombi czy SW :confused: :), dlatego nie pisałem na prv,
Berlina jest piękna, zwłaszcza czarna w ti
ale względy o których piszesz, każą mi brać pod uwagę SW, stąd moja prośba
Adaś tego nie rozumie, póki co, a ja nie umiem mu wmówić, że 159 SW, to taka Brera z dodatkową parą drzwi;)
Wyślę Ci na prv mój numer to się jakoś umówimy, aha... mam brać wiaderko i gąbkę :P
Pozdrawiam
Z tego co przed chwilą widziałem to Ozi ma prawie gotowego,
:moil:
:)
Siemka
Chciałem podziękować koledze dadasiek za sprzedaż alumów do mojej Belli (jestem bardzo zadowolony i nie mogę sie doczekać aż je wrzuce) i jednocześnie przywitać sie z pozostałymi Alfoholikami z okolic Gliwic, Rybnika, Żor itp. W sumie to na forum jestem już jakiś czas i jestem posiadaczem drugiej Alfy (poprzednia 156 przed FL), ale tak jakoś niemiałem ostatnio czasu żeby aktywnie udzielać sie na forum:( Ale obiecuje poprawę:cool:
kto w końcu jedzie na karty? zróbmy jakąś listę!
1. OZI 164
Myślałem że lista jest wiążąca....
Wysłane z mojego HTC One S
ja do niedzieli jestem na dolnym śląsku, także niech każdy potwierdzi czy jedzie. Bo jak nie, to ja nie bede się spieszył z powrotem...chociaż i tak może być ciężko.
Ozi, 18" założone, oponki 215/40. W porównaniu z 225/40 jest spory zapas oraz przy obciążeniu tyłu jest luz.
Felga 8", jest lekki naciąg.
Tylko nie wybierajcie się znowu zaraz w następną niedzielę i jeszcze następną (bo chyba przedłuży mi się pobyt w Niemczech :)), a chętnie bym się z Wami wybrał,
Adaś Ty budujesz karta czy Brerę (i zacząłeś od kół :D)
Pozdrawiam
również potwierdzam gotowosc na karty
- - - Updated - - -
również potwierdzam gotowosc na karty
- - - Updated - - -
wiec jest trzech chetnych gdzie reszta?
Kiedy i gdzie, że tak zapytam?
Sosnowiec w niedziele :-)
Oczywiscie ja również jestem zainteresowany wraz z żoną :-)
Poproszę o więcej danych. Link lub adres i godzinę spotkania. Dzięki.
Lista była juz jakieś 2 strony temu;)
Ale jak robimy od nowa, to SoulSucker+ Monika
1. Wiedzmaak + Marlena
2. Soulsucker + Monika
3. Sobieski156
4. Ozi
5. Dadasiek + Karolina
6.?
Ok. Mamy 8 kartów na 30 minut. Na liście widzę że jest 8 osób wiec zapisy zamknięte, chyba że ktoś potrzebuje zmiennika. Mozemy jechac na dwie albo trzy tury z przerwami po np. 10 minut. Niedziela godzina 18
Miało być na 16sta
Gdzie i o ktorej sie umawiamy? Moze parking przy Europie Centralnej?
My niestety odpadamy, jednak nie wyrobimy się :-(
Także dwa miejsca się zwalniają.
Sorki, ale się trochę nam pozmieniało i nie dojedziemy na 18 do sosnowca :-(
pozdrawiam
Jeżeli są jacyś chętni znajomi etc. To niech się piszą. :-)
No to jedziemy. razem? Jeśli tak! To ustalony godzinę wyjazdu! Koźle 17data na tej europie centralnej?
17.00 pod Europa, zeby bylo sie latwiej znalezc, moze umowimy sie pod castorama?
sa tam te dwa zwolnione miejsca do dadasiu bracol chce sie zabrac z nami?
- - - Updated - - -
wiec jedno miejsce by uzupelnił
Git ja ta jedna osobę zalatwie. To gdzie i o której się spotykamy?
ok,,,,,,,
Panowie ja od razu będę jechac na tor. Takze widzimy się na miejscu.
- - - Updated - - -
Oto lista uczestników oraz czasy jakie kto nakręcił.
Miejsce I: Wiedzmaak
Miejsce II: Sobieski
Miejsce III: Ozi
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124735&stc=1
Jutro spróbuje to zeskanować i wrzucę to w lepszej kopii.
Dziękuje wszystkim za przybycie oraz udaną zabawę.
Czekamy na powtórkę :)
Pozdrawiam
Ja również dziękuję było extra poza moim pierwszym kartem dzięki Wiedzmak za organizacje i do następnego
nie widze problemu może sobota?
Archi w sobote jeszcze nie może :)