Widzę, że tym razem uzbiera się nas więcej. Fajnie!
Do zobaczenia w sobotę:)
Printable View
Widzę, że tym razem uzbiera się nas więcej. Fajnie!
Do zobaczenia w sobotę:)
No Panie i Panowie, jutro zapowiadana jest ładna pogoda i około 14-15 stopni w ciągu dnia. Pogoda wybitnie sprzyjająca przewietrzeniu naszych włoskich maszynek:)
Więc może określmy się, kto przybędzie jutro na Browarną o godzinie 14, żeby nie było tak jak ostatnio. Czyli chęć wyrażona kilka dni wcześniej, a spotu brak.
Ja będę! Jak Tommy Lee w ściganym będę!
Jestem na 100%. Możliwe że będzie nowy rekrut ze "świeżą" 56, oraz gość w GT.
Pojawie sie na 100%
Ja też się stawiam na 200% możliwe, że będe nawet trochę szybciej ;)
Ja "tylko" na 99%
Ja na 99% też się pojawię :)
kiedy jakies kolejne spotkanie ? jestem nowy chetnie zobacze jak to wyglada:)
Ja w tym tygodniu odpadam na 100%, a w przyszłym wszystko zależy jak sie sprawy ułożą :)
Też chętnie się pojawię, mogę też powiedzieć że jestem "nowy" bo nie bywam stale na spotkaniach :P
Na Browarnej jeszcze nie byłem i dobry pomysł spotować tam.
Ja moge wleciec na browarną w sobote :-)
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
Ten tydzień też będę miał raczej zajęty. Za to za dwa, w sobotę 19 bardzo chętnie się dotoczę.
Ja w tym tyg też odpadam w następnym jeszcze nie wiem ale raczej też zajęty.
Ja również odpadam w ten weekend. Uczelnia od rana do wieczora. Za to 19.10 jak najbardziej.
Jeśli jest gdzieś taki znak to jest prawnie nieważny i nic Ci nie mogą zrobić bo w kodeksie taki znak nie istnieje jak "zakaz wjazdu z LPG".
To znaczy że ci z LPG też mogą przyjechać? Fajnie, będzie nas więcej!
Pewnie kolega odpowiadał na pierwsze posty ;)
Może żeby nie robić już zamentu - jak ustalimy jakąś lokalizacje zimową to założymy nowy temat, żeby nie robić zamieszania.
Jest dziś/jutro jakiś zlot ?
Italiano Squadre nowa grupa chce zrzeszyć włoskie auta robi dzisiaj spota :
https://www.facebook.com/ItalianoSquadre?fref=ts
Ja dzisiaj odpadam, nie dam rady czasowo.
Żebym wiedział wcześniej, a tak inne plany.
Witam wszystkich po długiej nieobecnosci. Widzę że temat spotkań zaczął się znów rozwijać. Jako prekursorów tych spotkan bardzo nas to cieszy. :-)
sobota browarna ?
Raczej będę. Ok. 13.30 mogę być.
To umawiamy sie na 13;30 czy jak dwa tyg temu na 14stą?
Cześć,
Mi pasuje zarówno 13:30 jak i 14:00. Byłby to mój pierwszy spot więc chętnie poznam alfaholików z okolicy.
Mi bardziej 14.
mi godzina obojetna ;) byleby ludzi było ;)
Mnie grypsko bierze więc jeżeli nie będzie nagłej drastycznej poprawy to najprawdopodobniej tym razem odpuszczę spota.
Mi w zasadzie też godzina obojętna. Tylko tak jak piszę - o 13,30 jestem wolny. Tak jak napisał mattom - byle się nas jak najwięcej zebrało:)
Ja zjawie się :-)
qrde trochę się pochorowałem ale na spocie będę chociażby z termosem, szalikiem i paczką apapów :P Będę o 13:30 na Browarnej.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ktos zainteresowany?
To ja tez bede na browarnej o 13:30 :-)
No to ja też się pewnie tak zjawię jakoś.
Na klasyki może też zawitam z ciekawości, jak jeszcze będę w Poznaniu:) Tylko czy będzie dużo aut, jak pogoda taka byle jaka?
Jak nie będzie lało to wieczorem wpadne na klasyki,
Tylko ktoś wie gdzie to będzie miało dokładnie finisz ? bez problemu wpadne tam cywilnym autem tak że będzie co pooglądać?
kiedy ten spot na browarnej ?? może bym podjechał na chwilę obczaić co się zmieniło ;)
Jutro o 18:00 na M1 BRC robi zakończenie sezonu..
- - - Updated - - -
kiedy ten spot na browarnej ?? może bym podjechał na chwilę obczaić co się zmieniło ;)
Jutro o 18:00 na M1 BRC robi zakończenie sezonu..
jutro 13.30
miejsce masz gdzies tam pietro wyzej
powinno być dużo aut bo to w jakieś hali ma być ostatecznie jeśli dobrze słyszałem :)
Jak wyrobię się z zadaniami na sobotę do wpadnę na browarną
- - - Updated - - -
Jak wyrobię się z zadaniami na sobotę do wpadnę na browarną