A to Alfa Dominika mojego sąsiada:)
Printable View
A to Alfa Dominika mojego sąsiada:)
Ładnie wyszły alfunie:-). Tylko w mojej jakiś debil uszkodził przednią maskę.
A bo tak szukam kogoś tu z okolic ZGY na jakiegoś spota ale raczej odzew słaby
Pozdrawiam wszystkich może mnie widzieli AR 156 rej WI***** kolor Amazonia met naklejki automobilklub rzemieślik:):) Ostatnio bywałem w okolicach miejscowości Banie, Baniewice , Szczecin, Gryfino oraz Pyrzyce:)pozdrawiam wszystkich spotkanych na drodze:)
Pozdrawiam 1litre na którego zderzaku dziś jechałem w Brodnicy. Mam nadzieję że nie przestraszyłeś się że ktoś Pandą mruga światłami :-)
Pozdrawiam kierowce 166 dzisiaj na S3 w strone Świnoujścia 58 km, który kilka złotych zostawił w budżecie policji a później wyprzedzał mnie przed międzyzdrojami ;)
oraz kierowce 166 DOA na parkingu w Międzyzdrojach na parkingu
Ktoś mi dzisiaj kierunkami migał jadąc przede mną czerwona Alfą 156 w Sedanie na blachach z Polic. Nie wiem czy pozdrawiał czy dawał znać że prawe światło wali mi w niebo (źle wsadzona żarówka).
Tak czy siak dzięki i Pozdro
Wczoraj w godzinach popołudniowych widziana 156 V6 SW nr rej.PP 6.... na Pawła VI.
Pozdrawiam sympatyczną kobietę, która dzisiaj rano kierowała szarą 159 SW na ZS od prawobrzeża aż po bramę królewską
Zdziwiony byłem pozdrowieniami, ale oczywiście zostały odwzajemnione :)
Pozdrawiam GT w slawnie ZS rejestracja, my tez jechalismy gt
Podziękowania dla kolegi ze 156 na ZPL na klubowych ramkach - wpuścił mnie dzisiaj na skrzyżowaniu Al. Piastów i Ku Słońcu. Pzdr!
Pozdrawiam kierowcę 159 SW na ZS co to dziś w samo południe sięgał do portfela tuż za rondem na ul. Szczecińskiej w Stargardzie.
Pozdro dla kolegi z czerwonej 156 widzianego dzisiaj na przejeździe kolejowym na cukrowej. Mrugnął halogenami, ale nie zdążyłem się odwdzięczyć ;)
Kolega Dragon1967 widziany dziś na Słonecznym:)
Hej.To ja chyba oślepłem ,że Ciebie nie widzialem.Trzeba było gonić ,trąbić ,mrugać to bym zobaczył :)
Byłeś widziany wczoraj na Piastów po godzinie 20:)
Wracałem z roboty.Byłeś chyba z buta,bo Alfy nie widziałem:)
Pozdrawiam załogę Alfy z trasy Częstochowa Katowice na wysokości Będzin M1 w niedzielę około osiemnastej , zarzucone awaryjne bo alfa była z tyłu na prawym pasie. Moja na niemieckich blachach bez ramek.
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Kto parkuje w Szczecinie, na Unisławy? Osiedlowy parking. Czerwona Alfa 155 v6? Ramki forumowe.
To już parę razy koło Ciebie stałem, bo wynajmuję tam mieszkanie na czas studiów :P Dziwne, że wcześniej nie widziałem.
Trochę Alfin tu parkuje:) 156 stałeś?
156 SW FL złotawy metalic
To teraz jestem tak samo zaskoczony jak i Ty,bo takiej Alfy jeszcze nie widziałem:)
Następnym razem cyknę fotkę, jak mi się uda obok zaparkować. Ja tam tylko raz na kilka dni wpadam, może dlatego.
Pozdrowienia dla czarnej 155 na poniatowskiego, machałem z granatowej Gtv'ki na GA, potem widziałem jak na Ku Słońcu wjeżdżała do szkoły łaczności
yeye widziany dzisiaj na parkingu Lidla na Mieszka I. Ładne felgi
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Trafiony.
Dzięki, zestaw zimowy już założony
Pozdro dla srebrnej GT dziś w Wadowicach około godz 17:30 na Poprzecznej;) Pojechałem Ci długimi :)
oraz dla wyjeżdżającej z miasta na moście 156tki czarnej w kierunku Krakowa:)
Pozdrowienia dla czerwonej alfy 155 widzianej dzis kolo 19.10 kolo galerii emka w Koszalinie:) mignelem swiatlami:)
No właśnie tak się zastanawiałem czy to mój papcio,bo czerwonych 155 w Koszalinie jest jak na lekarstwo.Jakbym to był ja to bym wiedział,że ktoś mi migał i nie pytał o szczegóły;)
widziałem tyle ze siedziały 2 osoby a kierowca Pan w okularkach. Mial ramke bialo czerwona na tablicy wiec myslalem ze to z klubu choc nie jestem pewien co tam byla napisane
Pozdrowienia dla czerwonej 155tki na ZK....55 widzianej dzisiaj --> upierdliwe czarne seicento z reklamą pizzerii na tylnej szybie :P
Dzięki i również pozdrawiam:) Gdzie mnie widziałeś,bo nie zauważyłem tej pizzerii:)
najpierw jakiś pacan uniemożliwił jazde zewnętrznym pasie na niepodległości na wysokości KFC, stałeś za mną, a potem jechaliśmy razem aż do ofiar, skręciłeś w kadłubka, ja miałem reklame pizzerii stettin na tylnej szybie