Kto parkuje czarną 159 z ramkami Nad Przyrwą za Ideo? Widuję ją często wyjeżdżając z parkingu PGS, pozdrawiam kierownika :)
Printable View
Kto parkuje czarną 159 z ramkami Nad Przyrwą za Ideo? Widuję ją często wyjeżdżając z parkingu PGS, pozdrawiam kierownika :)
Siedze sobie tak na projektancie oparty o kosz na smieci, coz zacne miejsce, w oczekiwaniu na specjaliste co otworzy mi 146 (zatrzasniete jedyne kluczyki) i pierwsze slysze... Potem widze, pojawila sie biala bestia 4C, mialem sporo czasu aby sie przyjzec parkowala sobie grzecznie ;)
Teraz krotkie pytanie.
Chetny na wymiane granatowa 146 za biala 4C? ;D
Naklikane z GT-I5510
Pozdrowienia dla Agnieszki w czerwonym MiTo widzianej godzinę temu na Batalionów Chłopskich (jechałem kilka samochodów przed Tobą incognito, w czerwonej pandzie :P)
Pozdrowienia dla dwóch czarnych klubowych belli widzianych w okolicach lisiej góry: 156 SW na tablicach RZ (przy ul. Żeglarskiej) i 147 TI na tablicach RZE (parking WSK nad wisłokiem)
Robson nie jeździłeś przypadkiem w środę około 22 koło fraca przy Cichej? :D i pozdrowienia dla 156 SW RMI widzianej dzisiaj pod Rajem w Dębicy około 20 :)
To nie ja. W środę wieczorem byłem w domu.
Pozdrowienia dla Sportinga widzianego powstańców wwa od alfy gt na przystanku:)
Widziałem i pozdrawiam :)
pozdrawiam wlascicielke ciemnej 147 chyba na ramkach mijanej wczoraj przed 13 na powstancow w rejonie tesco