17 mają gumy ale zimowe.na alegro misiu791129
17 mają gumy ale zimowe.na alegro misiu791129
A to tak myślałem, że to te na allegro widzialem ( jarocin skojarzylem) szkoda że na zimowkach są. Niestety czekac musze aż kasa z odszkodowania przyjdzie .
Z ciekawości - robił już ktoś manewr z rozwiercaniem otworu centralnego felgi?
Panowie prosze o pomoc. Mam SW, robie sporo km po dosyc nidciekawych drogach. Ostatnio bylem sie przejechac na moich 17 215/45 i strasznie prowadza w koleinach. Pierwzzy raz jechalem na takich kolach. Komfort nie jest tragiczny ale to prowadzanie... wg instrukcji taki rozmiar winien byc na tych felgach. Jak bedzie sie jezdzilo na tych 17" z oponami 205/50 (felga 7J, 40.5 Et) zapewne bedzie troszke wyzsza i tu moje pytanie do osob ktore moze na takim zestawie jezdza. Prowadza w koleinach? Cos obciera przy obciazeniu przod/tyl?
Zastanawiam sie czy zostawic te kola ale na grubszej i wezszej oponie czy kupic 16"..
Zapewne gdzies to w tym temacie bylo ale czas mnie goni i nie doszukalem jak narazie odp...
No właśnie chodzi mi o to "prowadzanie" nie prowadzenie, żebyście się wypowiedzieli czy ściąga na koleinach itd.. bo na 205 nie jeździłem nigdy i nie mam porównania.
Masz w aucie 150 koni w serii... 205mm opony to absolutne minimum na mokrym.