Tez tego nie rozumiem Marcin- skoro znana jest przeszłość tego auta to dlaczego nikt nic nie mówi? Nic to juz nie zmieni a przynajmniej bys wiedział gdzie zajrzeć i ewentualnie poprawić.
Printable View
Tez tego nie rozumiem Marcin- skoro znana jest przeszłość tego auta to dlaczego nikt nic nie mówi? Nic to juz nie zmieni a przynajmniej bys wiedział gdzie zajrzeć i ewentualnie poprawić.
Hohoho, to ja wołając za swoją 10k bym się sfrajerzył - zaraz wystawiam za 20k i zobaczę jaki odzew :)
Jest porządnie odbudowana, nie ma druciarstwa, więc w czym problem?
Gdyby była ściągnięta z zachodu nikomu by nie przyszło do głowy, że jest coś nie tak i miała by cenę jak u tego handlarza - która w Polsce jest niesamowicie przestrzelona i służy chyba tylko wybadaniu rynku.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Poprostu zacznij ja wystawiać na Olx regularnie za 20 tys ;)
Jeden tak robił ze swoimi 164 - budował historie na portalach sprzedażowych, pompował spekulacyjna bańkę ;)
U mnie pod blokiem trzy lata stoi 155 z TS 1.8. Wczoraj kręcili się wokół niej jacyś ludzie, podszedłem z ciekawości - właściciel, starszy facet, opowiadał, że auto ma specjalny sportowy filtr (czytaj, zasyfiony stary stożek), który daje 30 koni więcej mocy :P. Goście odpalili i pojeździli trochę ta Alfą, ale czar sportowego filtra chyba nie zadziałał, bo [notranslate]Alfa[/notranslate] nadal stoi :).
Z tego co tu czytam to ja też swoją za nisko sprzedałem.
Oj Wujek, jak ty coś przywalisz...
Nie wiem czy to ktoś tu pisał, ale ponoć są faceci którzy pod naciskami żon ogłaszają swoje auta/zabawki za kosmiczny $ aby potem pokazać żonie i powiedzieć "no patrz, tyle kasy poszło i nikt nie jest zainteresowany a za darmo nie sprzedam, więc musi zostać i tyle". Znam taki jeden przypadek zresztą.
A tak na poważnie to ja jestem bardzo ciekaw kiedy i za ile realnie te auta zostaną sprzedane (i czy w ogóle). Niestety takie informacje uzyskać to mission impossible bo kto się tym pochwali i powie jeszcze prawdę (większość handlarzy to nawet o godzinę nie ma sensu pytać).
Zastanawiający jest też ten nagły wzrost cen, bo ok, wzrost będzie i z tym nie ma dyskusji, ale aż taki w porównaniu do ostatnich lat? Aż tak Polacy się napalili na "klasyki"?
Ma ktoś rozeznanie jak to wygląda w innych markach?