Jak mogłeś sprzedać tak piękne auto za 4300[emoji39]?! Bardzo nie ładnie[emoji846].
ps.Duch-Dziadka ponownie chce kupić AR166,pisał w moim temacie na LKP[emoji1]
Wysłane z mojego Swift 2 X przy użyciu Tapatalka
Printable View
Jak mogłeś sprzedać tak piękne auto za 4300[emoji39]?! Bardzo nie ładnie[emoji846].
ps.Duch-Dziadka ponownie chce kupić AR166,pisał w moim temacie na LKP[emoji1]
Hehe, zrozumiał swój błąd. Do mnie też napisał kiedyś, że jakbym sprzedawał, to on chętnie... ;)
Są ładne Alfy w pl aaale TS lub JTD,a ja chcę Busso.
Spokojnie, trafi się. Moja trafiła się jak już przestałem szukać i zwątpiłem
Tak samo z Thesisem,miałem też Jtd ale to nie ta bajka...wolę V6[emoji4]http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2019/04/86.jpg
A ja wam napiszę, że jak nigdy teraz jest duży wybór busso, Tylko rozkapryszeni jesteście jakby to "pięciolatki" były. To się zdziwicie jak niedługo nie bedzie ich wcale.
To nie chodzi o to że jestem rozkapryszony,ja pracuję na wyspach stąd czas na ogarnięcie auta mam ograniczony.
Trochę racji masz...bo gdyby portfel był do połowy pusty to i zapewne chęci by się znalazły,a tak patrze żeby była "perła Panie".
Zobaczymy co się trafi[emoji846]
Wczoraj wieczorem wzruszyłem się losem szaraka. Miałem dzwonić do właściciela, zapytać jak leci. Nie musiałem - on zadzwonił dziś rano pierwszy, pytając o kod ICS :) Alfa żyje, ma się dobrze. Nie odsprzeda mi jej. Ale kod i tak mu podałem :edziahaha: Reasumując: Jedno dobre V6 do kupienia w PL mniej!
Dobre może i dla Ciebie/ Każda matka kocha swoje dziecko najmocniej na świecie mimo iz jest łobuzem. Jakby to była taka perełka to byś nie sprzedał tak szybko :sarcastic: Teraz żałujesz pomimo iz masz zacną ROSSO 2,5V6 na zenderze. I ja też chcesz sprzedac a powozić gnojownikiem:sarcastic: Albo rybki albo akwarium ggarwanko zdecyduj sie w końcu:sarcastic:
Masa, to było tak jak na tym obrazku, chyba sam rozumiesz :edziahaha:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2019/04/90.jpg
Człowiek gupi całe życie jest :D