Hehe, TTD do opon, ale na plastikach też całkiem dobrze wyglada i odpycha wode, do 2-3tyg poleży ;)
Printable View
Ogólnie wszystko co do gumy i plastików ma zewnątrz się zamienia hehe
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Jak po AIO nie ma swirli czy hologramów? Przecież to pasty ścierne, więc jak się skopie to będą i problemy. Fillery je zamasukja, ale jak się wymyje to się pokażą.
A na KA to też nie najeżdżaj bo jak Pływak niżej pisal: sporo speców i "specow" wywodzi z niego swoje korzenie, tylko wstydzi się przyznać że uczyli się fachu przez forum...
Wysłane z mojego SM-T710 przy użyciu Tapatalka
Trzeba mieć na prawdę spory talent żeby AIO zrobić hologramy hehe :)
Hehe, na szczęście na KA to ja przejrzałem w życiu parę tematów :P Mam swoje zdanie na temat tego forum, i nic tego nie zmieni. Znam ludzi którzy są tam od "podszewki" no i trochę "śmieci" tam było, jest i będzie :) Nie mówie o poradach itd itp bo tworzą je użytkownicy, mówie o administracji i polityce forum :)
Administracja i "polityka" forum jednym (mam jak najgorsze zdanie) a wiedza tam zdobyta dla chcącego (i w miarę inteligentnego) to drugie - i z tym drugim nie podyskutujesz bo detailerzy w naszym kraju, których trzeba cenić za jakość pracy i standardy "wychowali" się głownie właśnie na KA.
Śmiem twierdzić, że wiedza praktyczna bez teoretycznej często jest g...o warta.
Co Ci po tym, że godzinami czy dniami błądzisz w temacie ...
Albo radzisz wymywać AIO ;)
No właśnie zaprzeczyłeś sam sobie...
Wiedza praktyczna g**** warta bez teoretycznej...
Co mi z tego? Chociaż to że testuje, eksperymentuje na własnej "skórze" i wiem co się z czym je, oraz jaki efekt przynosi ;) A nie robię wszystkiego jak "producent zaleca" :) Chociaz by po to mi wiedza praktyczna :) Nie będę się wdawał w dalszą dyskusję ;) Ty po swojemu, ja po swojemu, proste :)
Co by o niej nie myśleć, to KA jest kolebką polskiego detailingu. I widząc ilu nowych przychodzi na nie, zaraz po skonsumowaniu jakiegoś tematu o detailingu na forum konkretnej marki, po tym jakie pytania zadają i jak spokojne są odpowiedzi "starych", dalej to jest pierwszy poważny adres dla świeżaka.
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka