Jest ktoś może ze Skierniewic lub okolic? :)
Wysłane z mojej Xperii Z przy użyciu tapatalka
Printable View
Jest ktoś może ze Skierniewic lub okolic? :)
Wysłane z mojej Xperii Z przy użyciu tapatalka
Może ktoś moderatorowi wysłać wiadomość z prośbą o przypięcie wątku o oględziny alf w województwie ? Nie wiem czy celowo czy nie ale na moją prośbę nie odpowiedział do tej pory.
Wiem że to może za wcześnie ale może juz powinniśmy podebatować nad terminami spotów w 2015 roku?
szczególnie nad godziną, bo chyba terminy i miejsca nie budzą większych kontrowersji, można by pomyśleć nad godziną 16:00, lub latem (kwiecień - wrzesień) 17:00 a (styczeń-kwiecień i wrzesień-grudzień) 16:00
chociaż ja skłaniam się ku 16:00 cały rok, miał bym również propozycję żeby wrzucić jakiś wakacyjny wieczorny spot na przykład w czerwcu i sierpniu o jakiejś 21-22godzinie, (powstało by trochę ciekawszych innych zdjęć)
No i kwestia projektu Zlotu Marek Włoskich, bo jak dla mnie przyjęło sie to zajebiście ;)
w przyszłym tygodniu może zrobię taki projekt kalendarza do przedyskutowania dla nas wszystkich i żeby do tego grudnia ewentualne poprawki powprowadzać :)
Z tą godziną niedzielną to jest tak że o 12 części imprezowej nie ma bo trzeźwieje a o 16 części rodzinnej nie ma bo mają obiad lub siestę poobiednią a 18 to już za późno nie wiem czy będzie. Trzeba też przedyskutować te czwartki czy nie zmienić miejsca bo z tego co wiem w marionetce zbyt wielkiej frekwencji nie ma. Pomysł zlotu Made in Italy ma być podtrzymany koniecznie ;p
Co prawda na żadnym spocie nie byłem, ale pozwolicie, że się wypowiem, bo mam w tej kwestii pewne doświadczenia ;)
Z okazji posiadania poprzedniego auta (Civic EP) i z racji, że na forum tego modelu jestem również moderatorem z tego forum organizowaliśmy spoty w Łodzi.
Spoty były na tym samym parkingu pod IKEA co organizowane są tutaj (tylko na drugim jego końcu :) ) i odbywały się w lato zawsze w niedzielę o 18:00. Nigdy nie było za późno, bo długo jasno, a jak nas noc wyganiała to akurat zdążyliśmy się nagadać. Poza sezonem typowo letnim spoty były o 16:00. W zimę na podziemnym w IKEA obok toru kartingowego.
Taka godzina i niedziela pozwalała wszystkim wyjeżdżającym na weekend z wyjazdu wrócić (np często ja), a imprezowiczom wytrzeźwieć :D
To tylko moja sugestia poparta pewnym doświadczeniem z innego forum. Rzucam tylko pod rozwagę :) Ja sam chciałem się ze 2 razy stawić na tym spocie i pochwalić swoją Bellą, ale właśnie ze względu na godzinę odpadłem, bo często na weekendy mnie nie ma :(
Nareszcie ktoś wypowiedział się o zmianie godziny. Miałem to zaproponować samemu, ale chciałem najpierw przedyskutować to na forum alfistilodz. Ale skoro już temat poruszony to jak dla mnie godzina 16ta jest optymalna. Ekipa imprezowa zdąży przetrzeźwieć (ja się do niej zaliczam), ekipa studencka jest juz po zajęciach, a ekipa rodzinna jest już po obiedzie. O 12tej pstatnio było tylko kilka aut... 18ta tez fajna godzina ale wolałbym żeby przez cały rok godzina spotu była taka sama. Inaczej może się zdarzyć, że ktoś się pomyli i przyjedzie na darmo.
Co do czwartków to trzeba jednak ustalić miejsce neutralne. Nie przyjęła się idea spotykania się w knajpie. na początku było spoko, ale z czasem entuzjazm minął... w Galerii Łódzkiej było nawet spoko. Dojazd jest utrudniony ale da się tam dojechać na godzinę 19tą bez problemu. Nie ma korków.
Co do spotu włoskich aut to jestem za jak najbardziej. Można ustalić termin w wakacje i z dużym wyprzedzeniem o nim informować.
No ja w niedziele na 16 niestety napewno odpadam. Co do powrotu do galerii się jak najbardziej zgadzam ;p
Dobrze gadacie Panowie - jestem przekonany, że taka zmiana odbije się na frekwencji, pozytywnie.
ja również jestem za zmianą godziny niedzielnych spotów, ponieważ o 12 najczęściej jestem na zajęciach. Czwartkowy termin w ogóle mi nie odpowiadał, ponieważ kończyłem wtedy trening i nie było jak wpaść na spot. Myślę że godziny między 16-18 byłyby akurat i na pewno byłbym częściej na spotach :)
Jako dzieciaty mogę potwierdzić, że 12 to średnio udana godzina, bo rozwala cały dzień. Ta 16 była by lepsza.
A czwartki w GŁ wspominam dobrze :) No może z wyjątkiem jednego ;)