nie wiem kto to jest paszkiewicz:confused: więc nie moja:)
Printable View
dwie alfiki widziane pod dworcem pkp Załącznik 65268Załącznik 65269
Pozdrawiamy czarną 156 na klubowych ramkach "DZA...",(bez scudetto) kolega machał,przejeżdżając przez 1 Maja w Z-cach Śl. :)
I dzisiejsze zakupy pod "Stonką" :
Załącznik 65275Załącznik 65276
Pozdrawiam mojego klasowego kolegę,który również wybrał się na sobotnie zakupy swoją Alfą :P
Witałam się także w dniu dzisiejszym, z właścicielem ładnej (białej) 159,czyli z forumowiczem Shemagonish - Pozdrawiam kolegę!
Twój klasowy kolega chce sprzedać :) Podobno chce się na GTV przesiąść - rozmawiałem z nim ostatnio - chce coś mniejszego, bo dziewczyna robi prawko... więc nie wiem, czy GTV to dobry pomysł :D
Zaproś go na forum :)
A 156 bez scudetto jest granatowa (BLUE COSMO) a nie czarna :) - to mój kuzyn, z którym jechaliśmy z Tobą i Karolem na 1-ego Maja :) -> 2.5V6
NICK: morbob - widzę, że nauczyłem go alfaholickich zwyczajów :D ... Albo machał Tobie, bo auto zna :D
- - - Updated - - -
Aha... koło STONKI widziałem Waszą 166 wczoraj chyba :) Z domu na zakupy się wybrałaś ? ;) ;) ;)
Pozdrowienia dla kierownika alfy, chyba 156, który pucował dziś auto na myjni bezdotykowej w Złotoryji zaraz obok mediaexpress (chyba bo nie jestem stąd :)), w godzinach późno popołudniowych. Nie jestem pewny czy ramki były bo wypatrzyłem z drogi ale wydawało mi się, że tak :)
I przy okazji wszystkie Alfy widziane na trasie Ścinawa - Lubin - Legnica, niestety wszystkie bez ramek :)
Animek i Teddy obtrąbieni przeze mnie w legnicy :):)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 DLW widzianej między Olszyną a Lubaniem były światełka i łapka.