Dziś było tankowanie do pełna
Bak pełny, portfel niestety uszczuplony o ponad 200 zł :(
Printable View
Dziś było tankowanie do pełna
Bak pełny, portfel niestety uszczuplony o ponad 200 zł :(
Wymienilem wahacze gorne. Naszarpalem sie strasznie, zeby oddzielic sprezyny z amortyzatorami od aluminiowych mocowan wahaczy - trzymaly jak przyklejone :/
Ja swoja przegoniłem po A4:)
Kupiłem mojej i sobie radyjko z TV, dotykowym panelem i divixem CANVA,może nie ma się czym chwalić, ale działa zajebiście.
Ja założyłem zimówki, zmieniłem przy okazji wszystkie tulejki wahaczy tylnych poprzecznych, zmieniłem na zimę linki od ręcznego przy okazji dociągając go na 3 ząbki :D. Hmm coś jeszcze? Aaa zamówiłem halogeny, może te nie będą parować.. Radyjko też zmieniłem na Kenwooda, a dokładnie to na takie : http://www.centrumaudio.pl/Kenwood_KDC_BT61U-2152.html
Założyłem, a dosłowniej dołożyłem manetkę tempomatu plus osłonę z wyjściem na tempomat, zamontowałem CB radio ;) Wczoraj też sprawdzałem nowe felgi z GTA i czy opony 235/45/17 wejdą na tył- weszły :D To chyba tyle jak na jeden dzień.
Właściwie w piątek ale też się liczy - wymieniony kolektor ssący JTDm ze względu na zatarte klapy wirowe. Prócz tego wyczyszczony i zaślepiony EGR.
W sobote wsadziłem śliczną jasną skórę Momo, umyłem, nawoskowałem.
Dodatkowo powymieniałem połamane osłonki głośników.
W środę zakładam skórzaną kiere.