-
Jesli chodzi o Lexsusa - do tej pory mielismy dwa egzemplaze na garazu - oby dwa luzy na tylnych wachaczach.
Tylko ze jest problem z tymi wachaczami:
-servis prawie 600e sztuka
-Blueprint (firma zajmujaca sie zamiennikami do japoncow) dostepny tylko lewy i prawie 300e
-Gumy tutaj niedostepne.
Takze dwa rozwiazania - kupno dwoch lewych i przekladka gum na prawy lub kupowanie na ryzyk "jakis" gum z neta ktore maja "niby" pasowac.
To tak tylko w ramach informacyjnych
PS.
Uwazaj tylko zebys przy hybrydzie nie trafil na autko ktore stalo jakos dluzej bo to okropnie wykancza baterie;)
-
Pablo
Dzieki za informacje. To naswietla sprawe z lekka;) Z ta hybryda jest jeszcze inny problem, tak jak pisalem, brak bagaznika 280 l to niezly zart w takim aucie. Nawet jesli nie bylo one projektowane
dla rodziny, to nie wiem czy kije golfowe by sie tam nawet zmiescily. Mozna ew kupic RX hybryde ale o ile mojej zonie sie podba to ja uwazam to auto za paskudne, chyba bym plakal za kazdym
razem jakbym na niego patrzyl;) Dopiero model po lifcie ktory kosztuje juz porzadne pieniadze, wyglada naprawde dobrze.
Z bateriami tez masz racje, to jak kazda bateria, nieuzywana pada ale faktycznie nie pomyslalem o tym. W Dublinie ( niedaleko Strand Road ) natomiast jest dosc dobry dealer Lexusa i ma modele w bardzo dobrych cenach z
gwarancja.
-
kiedy robimy jakies spotkanie? pasuje zrobic cos przed zima.... tym razem skerries? sesja foto pod zamkiem i jakies jedzonko w blue bar w skerries?:) do tego pare km dalej mozemy wjechac autami na plaze ;)
-
Skerries jak najbardziej :) kiedy? :)
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
-
Ja odpadam na starcie. Na wycieczkę prawie 300km w jedną stronę nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić. Tydzień temu wymiana rozrządu pochłonęła 400 ojro z budżetu. :(
-
No rozumiemy, ja kupilem opony,mam peknieta fele i poszedl mi wahacz gorny;(
-
Jak sie juz spowiadamy to servis + kolo pasowe 410 euro i aku pare tygodni wczesniej za ponad 100 ;) w tym roku lacznie z wycieczka do Polnocnej wyszlo jakiej 1000 euro:(
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
-
Grubo, to ja nie mam co narzekac.
-
milosc kosztuje ;) ale przynajmniej jezdzi jak nowe;) jezeli sprzedam to nowy nabywca bedzie mial spokoj na dlugi czas ;)
-
to gdzie proponujecie nastepne sptkanie? ;)