pozdrowie sobie kierowce czy tez kierowczynie niwiem:P srebrnej GT mijanej dzis jak jechałam na zlocik czyli cos koło 14:30 w kozach...noo panie ja mrugałam a pan?hehe pzd:)
Printable View
pozdrowie sobie kierowce czy tez kierowczynie niwiem:P srebrnej GT mijanej dzis jak jechałam na zlocik czyli cos koło 14:30 w kozach...noo panie ja mrugałam a pan?hehe pzd:)
Pozdro dla czarnej 159 na blachach KCH (bez ramek) widzianej na obwodnicy Wadowic około godz. 19;) Łapki były :D
Pozdrowienia dla srebrnej Alfy166 mijaliśmy się na wyzwolenia:) oraz dla czarnej 145 którą widzę prawie codziennie pod Focusem
czy na forum jest kolega z 147 FL na SH 6XXXX śmigajacy z z bytomia do chorzowa dziennie ok 5:50 rano ?
Czerwona 147 FL z ciemnymi reflektorami z tyłu i chromowanym paskiem na klapie bagażnika? :)
Pozdrawiam kierownika ciemnej 147 po FL na Chrzanowskich blachach z ramkami klubowymi który dziś ok 14:50 wpuszczał mnie gdy chciałem skręcić pod biedronkę w Chrzanowie na ul. Trzebińskiej. Akurat jechałem Omegą taty więc nie mrugałem.
Pozdro dla kierowcy zielonej 145 która mrugała na mnie w Pietrzykowicach
A ja z tego miejsca pozdrawiam kierwonika 156 SB14 na klubowych ramkach, za która to jechałem wczoraj koło 19 obok Gemini w BB oraz czerwoną 145 KOS (również ramki), którą to mijałem wczoraj przed Czechowicami w strone Katowic!
Pozdro dla oramkowanej 159SW na blachach KPR zaparkowanej ok. 11 na przeciwko Galerii Krakowskiej.