Raczej myślałem o jakimś proszku do prania. Tak żeby użyć go razem z odkurzaczem piorąco-ssącym.
Printable View
Raczej myślałem o jakimś proszku do prania. Tak żeby użyć go razem z odkurzaczem piorąco-ssącym.
Odkurzacz piorący na podsufitce to kiepski pomysł. Jak nie umiesz tego robić to może Ci się odkleić materiał i ładnie sobie będzie zwisał nad głową. Oddaj to firmy która się tym zajmuje zapłacisz niewiele więcej niż miałbyś nakupować preparatów.
Warto spróbowac nielsenem bo opakowanie 0.5 litra kosztuje cos koło 17zł.
Dzieki Panowie
Kurde, z tego co zauważyłem to ona jest dość już odklejona. Wcześniej tego nie dostrzegłem :/
Pytanie do specjalistów mam do wyprania podsufitkę jak do tego podejśc mam takie srodki jak
Tenzi top perfekt
Nielsen APC
ENZ-ALL
RM 519
jakiej użyć techniki?
Na "głowną" części podsuftiki wjeżdzaj odkurzaczem piorącym. Spruskujesz (nie za mocno) i lekko jedziesz szczoteczką i sciągasz wode bez mocnego przyciskania. Na słupkach, zostaje chyba tylko zrobić "zaciere". Potem odpal auto z jedną lekko uchyloną szybą, dmuchawy i temp na full (bez klimy) i niech w ten sposob auto sobie pochodzi aż całość wyschnie. Jeśli mocno nie zmoczysz materiału to godzinka i bedzie wszystko suche.
A jakiego srodka uzyc?