tuleja i łapa dolna silnika, czujnik temperatury, luft we łoponach
Printable View
tuleja i łapa dolna silnika, czujnik temperatury, luft we łoponach
Dziś zostały przesmarowane silikonem uszczelki w drzwiach.
wymieniono ograniczniki w drzwiach przednich prawych i lewych, nastala cisza w koncu :)
Nareszcie ją umyłem. Bo już taki brudasek był :P A jutro drzwi nie otworze rano :P
Ocaliłem Alfę przed niezłą stłuczką ! :)
Jechałem do domu z dosyć dużej górki (było ciemno, brak lamp na poboczu), a tu nagle patrzę tuż przed maską z jakiejś polnej drogi wyjechał ciągnik z przyczepą, bez świateł . Na szczęście w niedziele zrobiłem ABS co mnie chyba uratowało .
Gdybym jechał 2 sekundy wcześniej lub ciągnik nagle nie przyspieszył pewnie Alfa zatrzymała by się na którymś z drzew lub na ciągniku ;/ ;/
Do tej pory się trzęsiemy z nerwów wraz z bratem :D
K@rdi4N, I tak bywa :) Ty Ocaliłeś Alfę? A może ona Ciebie? Grunt to znać samochód, wiedzieć jak potrafi się zachować w sytuacjach ekstremalnych na drodze ;)
Mi dziś przyszły zamówione dywaniki gumowe na zimę. Więc od razu chwyciłem za odkurzacz sprzątać i montować tą bajerkę :D
Wymieniony termostat, czujnik i płyn chłodniczy oraz zakupione na zimę gumowe dywaniki:)
A do mnie przyszły dziś oryginalne, nowe halogeny, bardzo ładne, w końcu będzie to jakoś wyglądać :D Nawet z żarówkami w komplecie, nie spodziewałem się.