Sprzeda,ale na spota jakiegoś może zawita jak ja A4 :D
- - - Updated - - -
Wątpie w 147 miałem 18-stki i jakoś tam nie cieło mi w PL latałem przez rok na 17' Toora i tez luz :)
Printable View
Strasznie tanio...cos musi byc z nim nie tak...
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
To co montujemy chłopaki jakieś spotkanko pod koniec miecha bądź na początku listopada?
Ja generalnie jestem za :)
Cool to moze wybierz miejsce tak abys nie mial problemu z dojechaniem;) Pablo i Czester mieszkaja na srodku wyspy wiec Im pewnie jest to obojetne
No chłopaki póki pogoda jest trzeba coś zorganizować,ewentualnie może jakiś zlocik włoszczyzny sie szykuje na zakończenie sezonu to można by się przykleić :)
hey, nie spisujcie mnie jeszcze na straty!!
sprzedaje alfe z dwoch powodow:
-jestesmy razem dwa lata, i naprawde mam ochote pojezdzic czyms innym !
-w tym momencie jest najwiecej warta, dlugie nct ( tak przynajmniej myslalem)
czy to jest normalne? przyjezdza kolo na ogladanie samochodu.....z trzema fachurami.....razem we czworo
robia mi servis z przegladem jakiego garaz mercedesa moze tylko pozazdroscic.
po tem nasluchuje sie jaka to alfa zla jaka nie dobra, ach te paski, sprzegla i wariatory!
to ja pytam po co wogule marnuja mi czas,,, koniec tematu,obraza costumera!:(
po tym jeszcze paru podobnych, po ogledzinach rzucajacych ceny ktore powalaly mnie na kolana!
przyznam ze moja wiara zostala zachwiana
(chyba potrzebny mi wloski zlot by nabrac pewnosci w sluszna sprawe:D)
Masz pecha z tymi ludzmi :/ ja nie mialem problemow przy sprzadaniu 2 wczesniejszych;) dosyawalem kwote ktora chcialem i to zwykle 1 lub 2 osoba kupowala...nie przejmuj sie ;) kwota ktora masz na advertsie nie jest wygorowana...
Na co chcesz zmienic?
Musisz nam pomoc ruszyc reszte chlopakow na spota;)