Na naszym forum faktycznie niewielu, dlatego tez nie dyskutujemy o tym dlaczego tak drastycznie spada sprzedaż Mazdy 6.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Na naszym forum faktycznie niewielu, dlatego tez nie dyskutujemy o tym dlaczego tak drastycznie spada sprzedaż Mazdy 6.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To nie pomyłka - dlatego napisałem, że na hamowni. Na MAHA w moim Skyactive wyszło 230Nm.
Wg katalogu moja miała 210Nm (165KM).
Zaskakujące jest to, że wielu na tym forum sobie z Mazdy śmieszkuje, zupełnie tak samo, jak na forum VAG śmieszkują z Alfy. Dziwna analogia...
Ja natomiast uważam, że to bardzo dobre auta są - szczególnie niektóre modele, takie jak 3, MX-5, czy CX-5. Każdy stworzony do czegoś innego, ale świetnie spełniający swoją funkcję.
Ale... nie róbmy OT.
Busso ma tylko 220 nM?
To w szoku jestem.
A gdyby nie resztki żyjącego we mnie Alfisty to bym zauważył, że to tak średnio, dużo spalać i mało dawać ;)
Busso to Busso na you tubie gościu ,,petrol" testuje 166 z 3.0 V6, 250 km/h leci
Zgadza się, był pod wrażeniem, a testuje wiele aut. Duży moment to nie wszystko, diesle mają większy.
Wiadomo Alfa. Nie to co mazda í ½í¸‰ W mazdzie jedyne emocje to jak sÅ‚yszysz chrupanie karoserii :D