Nie wiem gdzie :D chodzą ale ja swoje wywiozlem na złom nawet za 50zł nikt nie chciał :)
Printable View
Mogłeś ogłoszenie dać tutaj ja swoje kupiłem komplet 4 szt za 120zł.Nie rozumiem innych którzy kupują po 300-400zł :|
Ja mowilem akurat o nowych ;) czasami ponad stówka za jedną. Moich pewnie tez by nikt nie chciał bo mialy purchle i nie wyglądaly zbyt dobrze, ale wypiaskowalem, wymalowalem i jak nowe :D
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
ja 4 15stki kupilem alusy, to 2 sa idealne, jedna ma lekka ryske a jedna jest delikatnie podrapana :p Troche duzo odwaznikow, ale to i tak tylko felgi na jeden sezon po zimie bede sprzedawal, bo beda 17stki na lato wiec te 16stki beda na zime :P
co z wizytówkami czosnek?tylko gadasz a nic nie załatwiasz:P jedynie pakujesz w jakieś szare , brzydkie i nie warte grzechu 147:/
ty bo nastepnym razem mi pojdzie drazek i wjade w czerwone cos kolo przystanku :P haha :D No nie wiem jestescie chetni potem dolozyc sie i rozdzielic ulotki? to zalatwie.
Dowiedz się może ile by chcieli za 100 szt. :)
Pisalem juz... 100szt a 300szt a w cenie roznica cos kolo 70zl.
No to w takim razie jak będzię jeszcze pare osób chętnych a nie tylko dwie to mogę się dołożyć.
moze być niech strace ale 100szt styka na samym poczatku a co do wjechania to sie mozemy spyknąć potrzebuje konkretnego dzwona by oddać na złom i kupić drugą musisz mi wyjechać z lewej np. albo w dupala zasadzić;)