Masz link do testow 19" bo nie moge znaleźć. Ja na bridgestonach nie zauwazylem podsterownosci, predzej dupcie lekko zarzuca przy ostrych zakretach na bucie w podłodze ale trakcja nie pozwala na zbyt wiele. tyle ze ja mam naped na tył.
Printable View
Masz link do testow 19" bo nie moge znaleźć. Ja na bridgestonach nie zauwazylem podsterownosci, predzej dupcie lekko zarzuca przy ostrych zakretach na bucie w podłodze ale trakcja nie pozwala na zbyt wiele. tyle ze ja mam naped na tył.
Przepraszam. Miałem na myśli dekra.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Spalanie z 500km 10.1 w trybie dynamic. W koleinach ok, hałas jest większy niż na zimówkach miałem, ale zimówki miałem przewymiarowane na średnicy dla większego komfortu i były też węższe. Lato z uwagi mniejszej średnicy, dało efekt większej dynamiki. Generalnie jestem bardzo zadowolony z tego setupu, bo auto prowadzi się genialnie:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Panowie, mam pytanie.
albo jestem przewrażliwiony, albo odnoszę wrażenie, że (chyba) opony mocno huczą.. samochód stoi na oryginalnych felgach 17 od wersji super;
myślałem że huczenie było spowodowane zimowymi oponami, ale założone letnie i znowu huczenie.. pytanie czy jest to możliwe, czy może szukać gdzie indziej źródła dźwięku..
na dłuższą metę jest on męczący, szczególnie przy wyższych prędkościach..
wydaje się, że to opony, ponieważ odnoszę wrażenie, że w zależności od podłoża (rodzaju asfaltu) ten dźwięk się zmienia.. ale z drugiej strony sam już nie wiem.. Żona tego nie słyszy.. ale ja tak ...
ma ktoś może jakiś pomysł? pls help :)
Może powinieneś pogłośnić radio?:)
Powyżej pewnej prędkości jest głośno w Julce, ten typ tak ma.
Panowie,
Posiada ktos takie oto felgi?
Załącznik 246184
Podobaja mi sie... Cena 5k w serwisie.
Mozliwe ze cos pokaza ale te mi sie wlasnie podobaja, chialbym na zywo zobaczyc lub jakims real foto a tu doslownie nigdzie nie ma!
Łączę się w bólu
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Jest jeszcze taka 18tka aftermarketowa. podrabina 19ka koniczynka, na półsrebrno
https://www.ozracing.com/es/llantas/...ntgarde/msw-82
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/06/141.jpg