Tak i to bardzo :-) Gdyby nie ta nakładka to pewnie jeszcze jutro bym się tam przeleciał :-D
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Tak i to bardzo :-) Gdyby nie ta nakładka to pewnie jeszcze jutro bym się tam przeleciał :-D
Witam, nowy, świeży - potrzebuję kilka porad w sprawie AR 156 ktoś chętny do pomocy :D dzięki
Pisz co chcesz wiedzieć, Alfa zapewne przedliftingowa?????
Alfa po liftingu :) obecnie ogarniam małe prawy pytam o zawieszenie, kluczyk, gazownik itp przyjdzie lepsza pogoda wezmę się za lakier i look :) Wyszło na stacji kontroli, że brakuje mi w podwoziu zaślepek ?? wrzucę potem zdjęcie o co dokładnie chodzi - nie wiem czy zaspawać te miejsca czy co ?
Zapraszam po części do ABC AUTO ;-) znajdziemy coś w dobrych cenach :-D
... możecie polecić dobrego w miarę kontaktowego gazownika z okolic Łomży. Trzeba zagazować auto kod silnik AR32205. Słyszałem o Andrzeju z Jarnut, że dobry fachowiec ale podobno słabo kontaktowy :) a ja w tym temacie jestem konkretną lamą więc będę pytał o różne pierdoły :)
O andrzeju sie nie wypowiem ale moge odradzic zaklad na krasce.
Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka
naprawdę wielu odradza mi ten warsztat ...
w jednym warsztacie za 1850 zł brutto proponują coś takiego:
Reduktory TOMASETTO ALASKA/NLP/HL MAGIC/BRC Wtryskiwacze VALTEK/HANA/BRC Wielozawory/zawory tankowania TOMASETTO/ROYAL/NLP(zawór pod klapkę +100zł) Układ sterujący AEB MP48/ESGI /STAG/BRC
trzyma się to kupy ?? :D
Z tego co napisałeś to reduktor nie wiem sam, może Alaskę , ale potem HANA, Tomasetto i STAG
Jak chcesz mieć najlepiej jak się da to zadzwoń do LPG-TECHa do Białegostoku, oni chyba teraz żądzą w tej branży
zielony totalnie jestem jeśli chodzi o gaz ... tak prawdę mówiąc jak do tej pory spalanie mam max 7,5 PB w mieście - czy warto gazować ? No ale podjąłem decyzję, że gazuję, Lybry nie gazowałem bo pokpiłem temat...
Wracając z racji tego, że auto ma już swoje lata, środek wygląda jak nówka ale podwozie to inne bajka, szukam warsztatu, który sumiennie zedrze rdze i zabezpieczy całe podwozie, plus do tego małe naprawy, które wskazałem w swoim temacie o mojej Belli :) Znacie kogoś z Kolna, Zambrowa, Ostrołęki, Łomży okolic ?