no miałem jechać dzisiaj ale widzisz :/ Jutro ide do chirurga, niech mi dadzą jakiś tutor i wpadne może w tygodniu ;)
Printable View
no miałem jechać dzisiaj ale widzisz :/ Jutro ide do chirurga, niech mi dadzą jakiś tutor i wpadne może w tygodniu ;)
a jo z bracikiem 156 zrobił co 3a :P
Dobre!! Tego wcześniej nie widziałem :)
Ale to też jest dobre :D http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...=249519#249519
Słuchajcie alfaholicy,
mam wielką prośbe, nad ranem jadę do żywca,
od Wrocławia,
mógłby mi ktoś z was powiedzieć czy po drodze nie ma jakiś remontów itd, które mogłyby mi namieszać planów, jeśli są to czy miałby ktoś jakąs alternatywną trase ?
Jak jezdze, to przeważnie zjeżdzam z A4 przed katowicami? tak jak na tychy, droga 86, a pozniej 1 az do zywca,
ale pamiętam, że poprzednim razem, (sierpien) trafilem tam na straszne korki, no i tak sobie pomyslalem ze może ktoś z was mógłby mi cos wspomnieć o tej trasie ;)
Jechalem trasa z katowic do zywca przez tychy 4 razy w przeciagu tygodnia i jest tam tylko jedna zwezka taka na 10 min stania w dzien powszedni. Nie powinno byc jutro problemu. Szerokosci... :p
Człowieku. Jedynie Katowice->Tychy->Bieruń->Oświęcim->Kęty->Oczków-> Żywiec.
To co się dzieje na DK1 to tragedia. Pszczyna rozkopana w cholerę, a w Bielsku wieczne korki. 1h krócej jak nic jak pojedziesz moją trasą :)
Ligar, tyś jechał kiedyś do żywca... :D
a ja ci powiem kup sie radyjko i naucz sie go używać korki znikną
To może Ja powiem swoje :D
LIGAR kochamy Cię ale tutaj bredzisz :D tzn jeśli będziesz jechał rano o godzinach mało szczytowych to S1 lajtowo ale tak to jedynie droga jaką podał Ci Quatro :) i powiem nawet że nawierzchnia znacznie lepsza niż na S1 :D
I jeszcze jak będziesz miał "chwilke" to w Kętach skręć na Andrychów :) i z Andrychowa na Żywiec się kieruj.... droga BAJKA :) szczyt/spadki zakręty 180 stopni itp coś dla Belli ;)
Szerokiej drogi