no to w koncu gdzie ( konkretnie ) i o ktorej rafala nie bedzie on w slupsku
Printable View
no to w koncu gdzie ( konkretnie ) i o ktorej rafala nie bedzie on w slupsku
tak jak było wczesniej, plac na grunwaldzkiej na przeciw myjki mozna powiedziec godz 14
i po kolejnym spocie, szkoda ze ciagle sa tylko 3 alfy 155...rozumiem kolege z braniewa, bo jednak jest kawałek i ta pogoda...ale smuta mnie to ze brak zaangazowania u innych właścicieli alf...
A dało się bokiem polatać? Moja alfinka od piątku pod zimowym pokrowcem stoi, calutka zasypana. Odkopię ją chyba dopiero w środę, bo muszę do Olsztyna lecieć...
nie szło nawet, zmarzlina wielka była, pojechalismy w dwa miejsca i to samo...ale pogalismy sobie i spotkanko zaliczone, a ja własnie z braniowa wróciłem, ładne ulice sniezne macie, heheeh
jak tam chłopaki ze styczniowym spotkaniem?do mnie do pracy dołączył tez arek i jest posiadaczem ar 156 w dieslu, moze uda mi sie go nakłonic na spoty i na forum...ale dopiero po swietach bede najpredzej sie z nim widzial w pracy, a rzekomo jest z kwidzyna, hehe
Wesołych Świąt Drodzy Towarzysze !
wesolych wesolych
dzia za zyczenia, ja niestety swieta bez neta miałem, modem nie odpowiadał...
ja dzis sprawdzalem pomorze i warmie czy jakies cos wiekszego sie kreci po nowym roku ale nic nie znalazlem trzeba monitowac sytuacje na biezaco