Ponoć :) to lepiej kup audiostradę. Po co w takim razie xcarlink??? :)
Printable View
Ponoć :) to lepiej kup audiostradę. Po co w takim razie xcarlink??? :)
Xcarlink ten z ul. Kochanowskiego działa. Swojego czasu podjechałem testowałem i myślałem że będzie kliku chętnych... poniżej link od filmu:
http://www.youtube.com/watch?v=jrAT6dm1N5U
Ale za to filmik coś nie działa :[
Edit: Jednak działa, udało się odpalić w IE. Chrome ani Mozilla nie odtwarzała.
filmik działa, czyli rozchodzi sie o kostke , muszą być dwie, dzieki za informacje , miałeś może wcześniej inne zródło dzwieku dla porównania?
Mam aktualnie CD, nie jestem jakimś wielkim fanem nagłośnienia ale z dobrym bitratem dawało radę... jak alfa dłużej u mnie zostanie napewno zamięnię CD na to ustrojstwo:)
Ja mam aktualnie emulator mp3, nie powiem jest to praktyczniejsze rozwiązanie, ale jeśli chodzi o jakość dźwięku to tylko Audio CD, albo pliki o bezstratnej kompresji, niestety emulator który posiadam takich nie odtwarza, więc raczej wrócę do oryginalnej zmieniarki, bo jeśli komuś zależy na dobrej jakości to innego wyjścia nie ma. Jestem w trakcie modernizacji car audio i nie zamierzam marnować możliwości nowego systemu na mp3.
Hej, niedawno kupiłem w audiostradzie zmieniarkę dla znajomego xcarlink v9 na opakowaniu było napisane że obsługuje.wav nie testowałem czy faktycznie tak jest ale może jak będę miał więcej czasu to sprawdzę.
Panocki, kupiłem taki emulatorek w czerwcu ubiegłego roku... Ano i dziś w drodze z Wrocławia muzyka zaczęła się lekko zacinać, aż wyskoczyło NO CD PLAYER.
Coś z ICS mogło się podziać czy raczej oddawać to na gwarancję ?
A wstał po restarcie? Mi audiostrada też czasem znika jak za dużo piosenek przeskoczę. Albo po dłuższym czasie zawiesza się licznik piosenek :)
mi audiostrada co jakis czas podobnie wariuje - tzn. slychac przerywanie piosenki, no cd i odpala radio. pomaga wylaczenie silnika na ok 30s. z tego co zauwazylem dzieje sie tak na niektorych kartach sd, (tych tanich noname), na duzych sd (nie na przejsciowkach) problem prawie nie wystepuje. najgorsza opcja jak muza zatnie sie tuz po wjezdzie na autostrade :/