Widziałem dziś w 'TUR' Bytom, czarną 156 SW ,z hehe nakleją 'GTA' :P tablice SY68..... czyja??? :D
Printable View
Widziałem dziś w 'TUR' Bytom, czarną 156 SW ,z hehe nakleją 'GTA' :P tablice SY68..... czyja??? :D
Kolega z ktorym rozmawialem dzis na shellu od czerwoinej 145 QV przypomnij sie :) bo zapomnialem nicka :)
przedwczoraj jadąc mostem wandy swoja szara 166 ktos pomachal ze 156 oraz ktos jadący jakims dostawczakiem typu citroen berlingo czy cos w tym stylu czy to ktoś z naszych ::::?????:D
Pozdrawiam 159 we wtorek 16.06-ładnie mi światełkami zapodała w żorach kier. na rybnik-gadałem przez kom .hehe niemiałem wolnej reki :)
Pozdrawiam Koleżankę w czarnej 147 na blachach SBE
Pozdrawiam pana z czarnej ar 147 którego widziałem przy mcdonalds na murckowskiej w katowicach ok 22.00 w czwartek. Stanął koło mojej belli i jakoś tak dziwnie patrzał, nie wiedział chyba czy się witać czy nie ;)
Pozdrowienia dla wszystkich którym machalem i dla tych którym sie nie udało odmachać
:)
Mi kiedyś ktoś machnął w czarnej 156 w okolicach Tychów ale nie zdarzyłem odmachać.. przepraszam i pozdrawiam!
Jutro ruszam na Kraków, 300 km w jedną stronę jest to okaże się po drodze ilu jest Alfisti :)