to co sie stalo QQlek??
Printable View
to co sie stalo QQlek??
Po prostu na chwilę obecną straciłem źródło dochodu, a za coś muszę żyć ... Dlatego niestety na pierwszy ogień idzie samochód :(
rozumiem.Szkoda.Mam nadzieje ze szybko sie odbijesz i znajdziesz nowa prace.Pozdrawiam
Dzisiaj odebrałem Alfę, zrobione:
-Wahacz prawy górny
-Drążek kierowniczy prawy
-Klocki i tarcze przód
Trochę mi to zpenetrowało kieszenie, a jeszcze czeka mnie wymiana wtryskiwacza, który jak się okazało(wg mechanika) jest powodem głośnej pracy napędu na postoju(a sądziłem, że to coś z dwumasem nie tak).
A ja dzisiaj 3 piękne żaróweczki podświetlenia zregenerowałem:D trochę zabawy ale w końcu inaczej sie jeździ jak świecą:D
---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
Pokręteł oczywiście:D
Wymieniona w końcu przepływka. Auto śmiga az miło. :) Podziękowania dla alfaholika (Kamila) za pomoc z kompem...
a ja wczoraj odkurzaczem piorącym zrobiłem w swojej trochę porządek :)
W sobotkę znowu prace wymieniłem te plastikowe osłony przed tylnym kołem bo pęknięte były, nasmarowałem prowadnice w szybach śmigają że aż miło. A i jeszcze wyczyściłem piach i liście w tych kanałach ściekowych przy szybie przedniej. Dzisiaj odkurzanie, mycie polerowanie szyb i posmarowanie przedniej płynną wycieraczką.
W ostatnich dniach sprawiłem mojemu bolidowi nowe dywaniki i lotkę. Odnowiłem też wypłowiałą od słońca półkę bagażnika.
Załącznik 56469Załącznik 56470Załącznik 56471Załącznik 56472
Moja dziś dostała nowe tarcze (Brembo) i klocuszki (Ferodo Premier) na przód. Pojutrze montujemy nowy wahacz i hajda do Zakopanego na weekend :)
Załącznik 56649Załącznik 56650