Ale Ci dobrze. To my w piątek na piwko wskoczymy do Ciebie ;). 3,5 godzinki i jesteśmy :)
Printable View
Ale Ci dobrze. To my w piątek na piwko wskoczymy do Ciebie ;). 3,5 godzinki i jesteśmy :)
Panowie, jeśli można podrzućcie namiary i godzinę gdzie się w piątek spotykacie to może podjedziemy. Zawsze jedna alfa więcej :)
zip.pl z Gdyni?? Spotkania mamy w Piotrkowie na LIDLU ( ul Kostromska 68 albo 70 dokładnie nie pamiętam). Godzina 18:00
Dzisiejsze spotkanie aktualne?? Wszyscy pamiętają?? Jak macie do kogoś telefony to dajcie im znaka, może nie do wszystkich dotarło. A z Gdyni to już wyjeżdżajcie ;o) Będę około 18:30
Ja też będę koło 18 30. Pod Lidlem
Było nas trzech... w każdym z nas diesel'owska krew, no i jeden przyświecał nam cel... ;)
Miło było poznać :)
Możecie polecić sprawdzonego mechanika w Piotrkowie lub okolicach, który mógłby zerknąć na moją turbinę?
Ma ktoś możliwość aby skasować inspekcję wymiany oleju?
Podam Ci mechanika w Piotrkowie. Nie jest z tych tanich ale ja do innego Alfy bym nie dał. Ma kompa więc i to Ci zrobi. Podjedź na ulicę pszczelą 5 firma A.T.Car. http://www.pkt.pl/s/piotrkow_trybuna...an_thomas.html. Gdybyś nie mógł trafić to daj znać to podjade z Tobą.
Czołem Piotrkowianie! :)
Co u Was taka cisza ostatnimi czasy?