-
Mam pytanko odnośnie silnika Mito 1.3 diesel, 95 km. Da się tym TIRa pod górkę wyprzedzić? :P Bo zobaczyłem Mito które strasznie mi w oko wpadło, bo w sumie doszedłem do wniosku, że dużego auta nie potrzebuję, tylko trochę się boję tego małego silniczka. Dodam tylko, że moja 156 fabrycznie miała 105 KM, teraz pewnie dużo mniej :cool: (co prawda oczywiście 1.9), ale taka moc mi wystarczała. W sumie to tylko 10 KM różnicy a przecież masa dużo niższa. Tylko ten moment obrotowy... Może ktoś ma porównanie?
-
Porównanie Mito 1.3 90KM vs 156 1.9 115KM.
www .zeperfs.com/en/duel2932-4515.htm
Coś tam może Ci to powiedzieć o dynamice malucha.
Pozdrawiam.
-
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-mito-1-4tb-155km-ID6yXFlx.html
Oglądał ktoś ten egzemplarz?
Znalazłem aukcję z początku lipca gdzie dodatkowo jest wzmianka o 2 kolizjach i cena 26 tys. zł.
-
To jest chłopaka z grupy na fejsie. znajdź Mito Owners Club i tam wisi jego ogłoszenie
-
Niewiele mi to daje bo jakaś zamknięta grupa ale dzięki.
-
Przystąp to cię dodadzą, auto miało jakieś przygody ale ponoć wszystko ok,
-
Witam, jeśli wolno tutaj napisać, bo w dziale kupię nue moge, też jestem aktualnie na kupnie Alfy Mito i interesuje mnie tylko silnik 1.4tb 155km, stan itp to wiadomo jak najlepszy i najlepiej jak najbliżej Tarnowa, bo niechce mi się jeździć pół Polski na wycieczke
-
i pewnie ma mieć 18" navi i skóry i w cenie mniej niż 25k :D ?
-
18 właśnie niekoniecznie ;p navi jak najbardziej, a skóry też nie koniecznie :P, wszystko zależy od danego egzemplarza itp :)
-
hej, pomożecie ? https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6z3VIo.html
wszyscy tam mają ponoć alfy więc pewnie ktoś z forum :)