Pozdrowienia dla czerwonej 147 PPL.... widzianej dzisiaj przy "żółtym aparacie foto" w Gołuchowie, pozowałem do zdjęcia i nie zdążyłem wystawić łapkę:-)
Printable View
Pozdrowienia dla czerwonej 147 PPL.... widzianej dzisiaj przy "żółtym aparacie foto" w Gołuchowie, pozowałem do zdjęcia i nie zdążyłem wystawić łapkę:-)
Pzdr dla PN17...- parking przy uczelni na Szamarzewskiego :D <ps. smacznego! :P>
Czarny crosswagon a ramkach POxxxx
Poznan osiedle jagiellonskie 1-2
Ktoś Ci zajumał zaslepki spryskiwaczy
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla kierownika alfy 164 na tablicach CTR spotkanej na trasie S5 poznan - gniezno 27.10 kolo godziny 19 :)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Melduje się ;) juz tak kupiony bez zaslepek. Ktoś wcześniej tak sprytnie zamontowal tablice, ze jeden nie mogl sie wysunac i wszystko się skopalo ze spryskami. (polamane mocowania)
Jak juz mechaniczne doprowadze auto do igły to bede szukał magika od lepienia plastików.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Wpadaj po drugiej stronie ul. piłsudzkiego na mini spota [emoji14]
Dzisiaj widziana na drodze pomiędzy Kazimierzem Biskupim a Koninem oramkowana czerwona 147 na opolskich tablicach :-)
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Pzdr dla AR mijanej dzisiaj przed Żerkowem- czerwona 9tka na PK, rej. z motywem włoskiej flagi :)
Pozdr. dla wlasciciela Alfy GT PN 57... zaparkowanego na parkingu green point Poznan :)
Pozdrawiam czerwoną 75 w Plewiskach! :)
Pozdrawiam PO649...! Ps. Czysta jest :P
Załącznik 214847
Pozdro dla kierownika oramkowanej szarej 7 - ki widzianej na grunwaldzkiej kolo 12 :)
Niebieska 159 PO ... sedan dzisiaj przed 6 rano rondo Rataje > Śródka. Pozdr.
Kuba to Ty wjeżdżałeś pod Biedrę na Naramowickiej dzisiaj wieczorem? Mijaliśmy się na szlabanach. Z taką samą czarną 159 SW mijałem się wczoraj koło wież RTV, skręcała na Orlen a ja jechałem prosto. Pozdrowienia dla obu, chociaż to chyba ta sama :)
Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej 156 SW , wyjeżdżającej z parkingu lidla przy RTV na Szymanowskiego ok. 16 :)
Czarna 159 bez ramek na blachach PO, dzisiaj chwilę po 15 w Rogoźnie. Łapki były. Pozdrawiam :)
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 159 SW TI, która jechała dziś około godz.19 przede mną dłuższy czas hetmańską, Dmowskiego, Krauthofera, Palacza... Wyglądało jakbym śledził :-D
I chyba na hetmańskiej inna 159 też jechała chwilę wcześniej za nią... To również pozdrawiam :-)
Pozdrawiam oramkowaną na PWA- kierowca płci męskiej :P - Bukowska vs Szpitalna :)
Pozdrawiam kolegę Alfaholika parkujacego w okolicy bloku 85 na osiedlu Polanka ☺️
Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolege z czarnej alfy 159 blach niestety nie pamietam ale stałem obok ciebie srebrna 166 w Poznaniu w korku niestety ulicy nie znam(przyjezdy). :D
Wysłane z mojego Bluboo Maya Max przy użyciu Tapatalka
jeśli czekałeś przez dźwig tarasujący przejazd, to była ulica Hlonda :)
pozdrawiam
Dokładnie tak :D
Wysłane z mojego Bluboo Maya Max przy użyciu Tapatalka
166 fl u Maruniaka stoi na Po blachach pozdro!
Pozdro dla kierownika czerwonej 7ki na junikowie - byly lapki :)
Pozdrawiam czarną 159 SW, za którą jechałem dziś około 8.30 rano w stronę Ronda Żegrze, odbijająca w stronę Unii Lubelskiej :-)
Czyja 166ka się unieruchomiła dziś rano przy Starołęce? Zdrowia dla Alfy :-)
Po prawej przed rondem, jadac od strony wildy? Ta 166 stoi tam juz chyba od soboty.... :(
Pozdro dla kierowcy grafitowej, przedliftowej 166 V6, ktory lecial niemal rowno ze mna wczoraj po 22 - od okolic ronda rataje na wilde. Łapka byla ale chyba nie widzial :\
Hejo, czyja to oramkowana 159 SW (chyba z dwururką z tyłu, ale nie na 100%, nie przyjrzałem się dokładnie) stoi na parkingu przed VW w Antoninku? ;>
Pzdr dla 156 na PO - Hetmańska wiadukt- wczoraj coś po 23:00
Pzdr dla 147 oramkowanej na PO- ul. chyba Wujka :P < niedaleko dworca autobusowego :P >
Trochę tych alf stoi na parkingu VWp;-)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka