A co oprócz strzyżenia macie w ofercie? Może bym mojemu pupilowi jakieś SPA zafundował :D
Printable View
Danone oto nasza oferta:
Zapraszamy do skorzystania z usług Groomera
W ofercie znajdziecie Państwo:
- Strzyżenie i trymowanie dostosowane do wymagań klienta
- Rozczesywanie skołtunionej sierści
- Kąpiele kosmetyczne wykonywane przy zastosowaniu kosmetyków dobranych indywidualnie do szaty psa
- Higiena oczu, uszu i skracanie pazurków
Zapewniamy atrakcyjne promocje i fachową obsługę
- Pierwsze strzyżenie i pielęgnacja 50% taniej!!!!
- Przyjazna i bezstresowa atmosfera podczas zabiegów
Email: psistyll@o2.pl
:D
zrobia Ci depilacje brazylijska :D
na to tez licze:D
Zrobimy Ci fryzurkę a'la kot devon, if u know what i mean :>
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 166 fl, który mnie wpuścił w kolejkę przy szpitalu na krakowskiej w dębicy.
Czyja czarna 156 fl stała wczoraj pod kościołem w pustyni? :)
przyznawac sie kto to dzis jechal za mna czarna 156 przed FL z drewniana kierownica i mi mrygal i skrecil w strone Starostwa? Pozdrawiam raz jeszcze
to Ty eeeeeeee przeciez bym poznal
Pojeździłem skodą Oktawią tdi 90 KM, zrobiłem około 500 km. Niestety alfa mnie wyrolowała.
Polecam, jak wam życie nie miłe.
Włodziu i co tym sprzegłem ?
Teraz śmiga aż miło. Tarcza, docisk, łożysko, siłownik, łapa ( z siłownika na łożysko) też bo się rozleciała, uszczelniacz na wale też . Dwumasa jest ok ( tyle w tym dobrego), czyli wszystko oprócz dwumasy. Dali mi oktawię zastępczo na dalszą drogę i jak wracałem to odebrałem "złośliwca" czyli moją alfę. Ale nigdy więcej oktawi TRAGEDIA.
Wszystkie części VALEO takie mieli i myślę , że będą ok. Teraz sprzęgło jak miodzik leciutko mięciutko . :)
Spotykamy się w niedzielę tak koło 19,20:knuddel:
Witam, i jak tam 'WLode' odnosnie pomocy przy tym klejeniu.
Wlodek , sory :-)
gdzies to sie rozkraczyl Wlodziu? Fajny wozik dostales...az Ci zazdroszcze:D. Jak dam rade to podjade w niedziele-wez kompa to mi wyczyscisz ta inspekcje OK. Domin milo Cie znow widziec na forum
W morawicy 15 km przed kielcami, kompa weznę. A jechałem do Warszawy
I potem zrobiło mi fotkę
https://www.youtube.com/watch?v=0eFHFOJjnNs
Musze zobaczyć jak duże uszkodzenia w reflektorze.
Jesli to oto chodzi.
Za błesy przepraszam naprawiałem TIRA i tooche sie przelało :)
Wlasnie ze nie chodzi mi akurat tym razem o reflektor a o lusterko boczne , obudowe, wrocilem na parking i zonk , jakas hiena zachaczyla o nie i jest pekniete lekko
A masz rozebrane to od środka można skleić.
Rozkręcania się nie podejmę.
Klej mam epoksydowy ( dwa składniki). Sklei na pewno
Cześć chłopaki.
Kogo polecacie do wymiany rozrządu i świec w Dębicy i okolicach?
Pozdrawiam
sm00q
Nie mam , nie mysle raczej rozkrecac , szkielko ok , da sie rozchylic i naniesc klej na pekniecie z tego co widze
Ja mojego mechanika w Czarnej umawiasz się na godzinę i robi na poczekaniu. 795 607 903. Powołaj się na mnie Włodek, alfa, łódka, rybki,i to skojarzy. Robi tanio i solidnie. Jak coś to mogę Cię umówić.Można zadzwonić i popytać. Ja jestem zadowolony a robiłem u niego kilka autek.
Ale pasowało by od środka oczyśćić i wkleić wzmocnienie.
Mogę tak Ci skleić ale czy będzie trzymać?. To cienka ścianka.
Wpadnij w niedzielę na czerwoną torebkę o 19.20 zobaczymy. Może ktoś będzie miał inny pomysł na naprawę
Do wszystkich spotykamy się w niedzielę?
sm00q jedz do Janusza Jarosza na Kosynierow. Tez robi dobrze i nie zdziera. Bardzo fajny czlowiek. Polecam. Jak cos to sie odezwij na PW to Ci numer podrzuce
Wszyscy piszą i nikt nie określa się czy będzie w niedziele :(
Zebym jeszcze wiedzial gdzie jest ta czerwona torebka..:-) .?
Tu masz mapkę. Jak dojedziesz do zaznaczonego miejsca to nas zobaczysz.
Ewentualnie mogę po Ciebie wyjechać pod kauflanda ( raj ) to chyba wiesz gdzie to jest.
https://www.google.com/maps/place/CI...42fec27f997d9a
To pod kaufland jak najbardziej wiem:-)
Mnie w niedzielę nie będzie. Impreza rodzinna.
To wyjadę po Ciebie jak się zdecydujesz tak 19.10 będę czekał.
Przecież pisałem , że będę miał laptopa.
Ale z Ciebie materialista tak bezinteresownie wpaść to nie łaska :)
Dodano po 4 minutes:
Szkoda zawsze coś ciekawego można było się od Ciebie dowiedzieć.
Ktoś do mnie dzwonił i umawiał się na strojenie antenki. Nie wiem, kto bo nr. zastrzeżony.
Dziś nie będę miał czasu. Jutro jak najbardziej.
Włodziu i tak Janusz mi ma usunac inspekcje. Dzis znowu wstawilem auto na wymiane termostatu i zacisku tylnego
To który raz wymieniasz ten termostat?. To autko więcej stoi w naprawie niż w ruchu. :)
Ale w niedziele będziesz?
Będzie kto ktokolwiek?, czy Dębica wymiera?
Ponieważ nie ma chętnych na niedzielę to i mnie nie będzie.
Oby konrad.klich2 nie jechał na daremnie.