Tylko miejsce mi tam zajmijcie bo bede dopiero po19. Bo po służbie sie zjawie.:)
Printable View
Tylko miejsce mi tam zajmijcie bo bede dopiero po19. Bo po służbie sie zjawie.:)
Ja tez tak na godzinke bo po 12 h w fabryce:) to ciezko bedzie...a ty Czarna tylko po puchar i w nogi . rodzince sie chwalic:)
Puchar cenniejszy jest:) bo można sie podzielic co tydzien:) a na zimne nozki zwlok to raczej chetnych nie bedzie;)(chyba)...
Dzięki za spota i do następnego za tydzień!
Dzięki za spota, tylko trzeba miejscówkę zmienić na mniej wietrzną :P
Czas sie przeniesc na CH Gocław . Dzieki rowniez za spotkanie !
Dziex za spocik ;-)
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk
Dziękuje za spotka..Było zimno ,chłodno i do domu daleko:)ale jak zawsze wesolo i przyjemnie:)oczywiście dziękuje szoooti za browara Bawarka 0,0% a kac pewnie bedzie jutro:)a Zmianowy ,Tofiki Łukasz i reszta to chyba w Burdel Kingu sami robiliście te hamburgery?:)bo doczekać sie nie można było na was panowie:) nastepnym razem ide z wami:)Pozdrawiam i oczwiscie na Alko... trzeba na pewno sie wybrać ekipą:)
I zapomniałem wspomnieć i podziękować Czarnuli za to ze zabrala puchar i uciekla:) w sina dal..henn henn daleko gdzieś do Łowicza:) fajnie ze bylas nawet na trochę jako jedyna Alfoholiczka dzisiaj:)
A to rozumiem i wybaczam w takim wypadku:)
żadnych fotek nie ma? ;)
Mnie nie było, to i fotek nie ma hehe
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Tam jak mówisz Shorty..Brakowalo nam naszego fotografa, a by uwiecznil te bardzo zimne i wieczne chwile:) jak za filarem się w kilka osób chowało gęsiego aby nie wiało:)
haha to może dobrze, że mnie nie było bo i tak przeziębiony byłem, a do jutra dobrze by było żebym był zdrowy.
A to nie mogliście piętro niżej zjechać?
Zjechalismy niżej:) nie pomogło. .dalej wiało i zimno. . Tak to jest jak się stoi przy barierkach a nie w środku parkingu:)
Kurtka nie pomogła by trzeba korzucha brać:)
klepnięte! :D
Dobrze ze w całości jest:) widzę puchar odwiedzi całą Polskę:) o jaka szkoda zginą kapelusik:) taki był ładny Amerykański:);) a widziałem na centralnym bezdomny był w podobnym; )
Maciek, zaraz rzucę to info na Alfisti Północ, zobaczym jaki będzie odzew. :)
Przeprowadzka do stolicy zakończona sukcesem, więc o ile w czwartek coś sie bedzie działo to już będę ;)
pzdr
Zawsze coś się dzieje ;)
To ewentualnie jak bede wracal . Daj mi namiar na to forum to ustale z nimi
8-11 listopada zabieram puchar do Bydgoszczy :)
to co w czwarteczek? gdzie i jak? :D
...a kapelutek,jak zginie,to jedziecie do bułgarii po new.. :D hahaha
Wieczory nie za cieple. Kto ma dobre zrodla pogodowe niech sprawdza ;) ale pod sn chyba cyrk caly czas jest? Wiec moze CH Goclaw?
Po primo to nadal cyrk jest pod SN
Po secundo to już cieplej raczej nie będzie (max 15 stopni) i CH Gocław chyba jest dobrą opcją (przynajmniej nie będzie nam po plecach piździało ;) ).
To ja proponje FORT WOLA tam jest całkowicie podziemny parking!!!