O Lancie to chyba lepiej zapytać na Lancia Klub Polska.
Printable View
Dzięki
Koledzy miał by ktoś jak rzucić z grubsza okiem na tą belle https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#c1a06245fe trochę daleko ode mnie aby jechać w ciemno, proszę o info czy jest co oglądać skrupulatnie
Witajcie,
Czy ktoś zna tą alfe giuliette? Zarejestrowana w pl, rejestracja SR. Byłbym wdzięczny za info :)
oferta/alfa-romeo-giulietta-bezwypadkowy-skora-170-km-automat-dna-ID6yZjh9.html#xtor=SEC-8
Witam,
oglądał ktoś z Was może tą sztukę, lub może po prostu coś więcej powiedzieć na temat auta:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yIFtt.html
Wiem widziałem, dzięki raz jeszcze.
Witam.
Jestem z Katowic i chciałbym obejrzeć Gt 3.2 w Bytomiu lub Zawierciu, jest może ktoś kto dobrze zna Gt 3.2 i mógłby towarzyszyć przy oględzinach ? Ewentualnie może ktoś coś wie bo mianowicie chodzi o byłą białą Arkadiusza ? Sprzedający pewnie jest na forum, więc proszę o wyrozumiałość w stosunku do mojej nieufności (ale czasy są jakie są). Pozdrawiam :)
Hej, interesuje mnie ta 159, stoi w komisie w Tarnowskich Górach
Czy ktoś już ją oglądał, albo czy mógłby ktoś podjechać i rzucić okiem? Pozdrawiam
motomi.pl/oferty/[notranslate]Alfa[/notranslate]%20Romeo/159/op-acony-sk-ra-210-km/76e73da4-047d-499f-82c3-64a215cad6dd
Dzięki za pomoc
Czy każda alfa po 2008 ma emblematoy Giugiaro?
A tym autem juz sie ktoś interesował?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-alfa-159-kombi-1-9-jtdm-150-km-skora-xenon-naglosnienie-bosse-ID6z1sDB.html
Emblematy ma każda bez względu na to czy przed czy po lifcie. Lift odróżnić można np przez białe podswietlenie zegarów, inna czcionkę zegarów, satynowe klamki wewnątrz, inny kształt kanapy tylnej.
Czyli kazda bez emblematów juz na starcie odpada albo bardzo podejrzana jest. Dzieki.
Witam serdecznie wszystkich.
Marzyła mi się [notranslate]Alfa[/notranslate] od dawna. Znalazłem na otomoto ciekawą (chyba) AR 159 BTi z 2010 r. z Włoch. Przebieg to podobno tylko 106000 km. Bezwypadkowa i w ogóle stan super. Auto stoi w okolicy Tarnowskich Gór w cenie 35300 zł. Kolor złoty. Czy ktoś z Pastwa może je widział, zna, wie coś o tym aucie i sprzedającym. Bardzo proszę o opinię. Jako, że to dopiero mój drugi post nie wklejam linka do ogłoszenia. Przepraszam.
Z góry dziękuję za pomoc.
Witajcie koledzy.
Zna ktoś może to auto?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-1-4t-jet-salonpl-ks-serwis-68tys-km-alu18-bez-wkladu-okazja-ID6z4pES.html#e867c2b328
Zastanawiam się nad wyprawą na oglądanie, ale to kawał drogi, więc rozpytuję gdzie mogę
Z góry dzięki
Jestem zainteresowany zakupem alfy z poniższego linka:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6z8fLf.html
Czy ktoś zna w okolicach MIKOŁOWA warsztat na który można by podjechać i sprawdzić samochód? dodam że serwisy ASO w okolicy (czyli Gliwice, Katowice, Bytom, Pszczyna) odpadają, bo mają terminy najbliższe za 2 tygodnie.
Ewentualnie ktoś może zna to auto lub był oglądać i może podzielić się uwagami?
Kol@ozi164 polecany mechanik na tym forum, namiary w linku poniżej,
P.s autko o które pytasz na bank miało coś robione z przednim zderzakiem
http://www.forum.alfaholicy.org/spra...tml#post852543
Bardzo dziękuję za odpowiedź, niestety nie zdecydowałem się w końcu na powyższy egzemplarz.
Dla zainteresowanych mogę tylko dodać, że z rozmowy ze sprzedającym dowiedziałem się:
- o przegubie, który jest do wymiany, bo czasami chrobocze
- opony letnie 2 szt. nowe, 2 szt. do wymiany
- opony zimowe na 2-3 sezony
+ naprawiana była skrzynia biegów (wymiana łożysk)
Cześć
kojarzycie może taką sztukę
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Widziałem, że kiedyś była, a teraz znowu się pojawiła. Dzięki za wszelkie info.
Goczałkowice-Zdrój cadi car alfy ktoś kojarzy tych handlarzy zna opinie z góry dzięki
Witajcie.
Postanowiłem poszukać sobie jakiejś włoszczyzny która by się ładnie prezentowała obok mojego Ducati. Wybór padł na Spiderka.
Znalazłem na OtoMoto takie ogłoszenie (co ciekawe z Bielska jest moja S4): oferta/alfa-romeo-spider-zadbany-bezwypadkowy-ID6yTLrr.html#8040882e42
Czy któryś z forumowiczów mógłby cokolwiek powiedzieć na jego temat po zdjęciach? Ewentualnie zerknąć na niego, za przysłowiową flaszkę, jeśli jest gdzieś na miejscu? Wynająłbym firmę jakąś ale chciałbym najpierw wykluczyć oczywiste wady zanim zapłacę większą kwotę. Sam mieszkam w Warszawie i jest to kawał drogi ode mnie.
jak zerknac jak autko wg opisu nawet nie jest w PL ( Auto jeszcze w Los Angeles
Cena dotyczy zakupu , trzeba doliczyc koszt transportu i oplat celno skarbowych )
dolicz łajbe cło itp i policz raz jeszcze
- - - Updated - - -
nie znam nikogo z LA niestety :-)
Siemanko !
Widział może ktoś tą giuliette :) ?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Czyja to?
olx.pl/oferta/alfa-romeo-159-3-2-v6-q4-sprzedam-zamienie-CID5-IDqjOCd.html#4a16b3f275
Cześć Panowie,
Widział ktoś to autko? Cena jest fajna, czy troszkę dużo ?
allegro.pl/show_item.php?item=7329451790
Dzień dobry,
szukam swojej pierwszej Alfy Romeo. Najbardziej odpowiada mi 147. W mojej okolicy widziałem już 3 i więcej na razie nie ma. Niestety jedna odpadła na początku, nad drugą zastanawiam się co do ceny. Trzecia jest chyba zbyt droga patrząc na stan. Musiałbym się jej dokładniej przyjrzeć bo klima działa tak sobie, amortyzatory z tyłu są do wymiany, pojawiło się już trochę rdzy na niej, silnik nie jest w stanie rozgrzać się do 90st. Sprzedający na razie nie jest chętny do negocjacji...
Znalazłem taką Aflę w okolicy Katowic. Niestety mam do niej ponad 300km.
Czy ktoś z was widział lub zna tą 147'ke: allegro.pl/show_item.php?item=7313984739#thumb/1
Przez telefon Pan oczywiście potwierdza, że wszystko jest ok. Na pytanie o rdze odpowiedział, że rdzewieje tylko klapa z tyłu i drzwi kierowcy. O progach, błotnikach z tyłu nic nie wspominał ale nie wiem jak dokładnie się przyglądał. I wiadomo, że na żywo samochód potrafi wyglądać zupełnie inaczej.
Hej. Jestem w trakcie poszukiwań 159. Czy ktoś z Katowic i okolic miałby czas i ochotę pomóc w oględzinach?
Zależy mi na SW 1.9 JTDm 150km i zastanawiam się czy 18000 za egzemplarz z 2005/2006 roku to normalna cena czy przesada. Wiem, że nie można uogólniać, ale jak to powinno średnio wyglądać przy takim roczniku?
Raczej normalna cena za w miarę przyzwoity egzemplarz. Choć z tym bywa różnie. Ja za swoją rocznik 2006 wersja Dinstictive z elektryką foteli i Bose w lutym br. dałem 18 500 zł choć wyjściowo sprzedający chciał 22 000 zł. Ale na miejscu okazało się że była bita w prawy przód i było to niechlujnie zrobione po kosztach do tego parę innych mankamentów, o których sprzedający nie wspomniał w ogłoszeniu jak i podczas rozmowy telefonicznej. Wiadomo że auto ma już swoje lata i nie ma co liczyć że będzie idealne.
Mikeltpl mam 2 szt od znajomych godne do polecenia a i może swoją też się słyszę sprzedać odezwij się na priv jak szukasz dalej
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
[MENTION=2993]marshall[/MENTION]
Probowalem napisac, ale masz pelna skrzynke ; )
Hello!
Czy ktoś może był oglądać ten egzemplarz GT? Wszelkie info mile widziane :)
http://allegro.pl/alfa-gt-3-2-busso-...411453191.html
Pozdrawiam,
Robak.
Hej, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Ktoś zna, poleca, nie poleca?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6As4Oy.html
Z góry dzięki za info.
zdjęcia na kopcu :-) często tam grilowaliśmy
może kolega [MENTION=15826]Nazar[/MENTION]@
kojarzy bolid ?
Ktoś ma jakieś info na temat tego autka?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-automat-1-4turbo-170km-2xszyberdach-serwis-aso-mozliwa-zamiana-ID6z5OzR.html
Widzę, że już stoi od dłuższego czasu a cena chyba niska jak na to wyposażenie.
Witam serdecznie.
Szanowni Alfaholicy mam do Was prośbe. Planuje zakup Giulietty i już od dłuższego czasu obserwuje rynek.
Niedawno pojawiła sie dość interesująca oferta z Częstochowy w komisie Vitoocars, Giulietty w kolorze grafitowym za 32 tys.
Jako iż jestem z podkarpacia i obecnie jestem pozbawiony samochodu nie mam możliwości podjechać i oglądnąć samochód osobiście.
Czy ktoś z Was byłby w stanie dokonać oględzin?
Pozdrawiam
Witam
Czy znalazłby się chętny alfista do sprawdzenia 159 przed zakupem, najlepiej z kompem? Chodzi o Katowice. Ja jestem na miejscu ale nie ogarniam jeszcze tego auta.
Priv polecialo
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Siemka, zauwazylem twojego posta a nie chcialem specjalnie zakladac nowego tematu aby nie smiecic. Wyslalem ci priv ale masz skrzynke pelną. Pytanie brzmialo, czy bylbys w stanie mi pomoc i spotkac sie ze mna w jakis dzien wieczorem?chcialem podpiac swoja Julke i sprawdzic ja na kompie jakie bledy tam mi sie kryja? oczywiscie flaszeczka by byla jesli by ci to pasowalo no jesli masz opcje zeby podpiac Julke ;) z gory dzieki i pozdro :)
Hej, jako że różne opinie krążą o SuperAlfa doszedłem do wniosku że nie ma się co zrażać tylko przekonać się na konkretnym samochodzie. Otóż mają tam tą 159:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-distinctive-skora-bose-ideal-gwarancja-ID6BuJZn.html#7cdd8b7246
Czy byłaby szansa że ktoś mógłby zerknąć co i jak z nią? Dojechanie do Częstochowy dla mnie to trochę problem, więc zanim zdecyduje się na wycieczkę to dobrze byłoby wiedzieć czy jest sens w ogóle.