jak to o kogo ? chodzi o łiczebicze..... Tej co to o nas zapomniała. Ja pamiętam :)
To mowiłem ja ! Ja Ligarek :)
Printable View
jak to o kogo ? chodzi o łiczebicze..... Tej co to o nas zapomniała. Ja pamiętam :)
To mowiłem ja ! Ja Ligarek :)
Ligar co racja to racja... spoty Krakowskie mają w sobie tą magię niespotykaną w innym mieście. Można spotkać fajnych ludzi, czasem nawet znaleźć przyjaźń lub coś więcej... ahhhh ale się rozmarzyłam...
Ja znalazłem kiedyś 20 groszy na parkingu pod krokusem na przykład:)
tomaszmagiera a łopatki od mojej turbiny to nie spotkałeś ?
ew jeszcze kawałek sprzęgła ? Albo kilku koni z mojego JTD ?
oni nie spotkali - pewnie mają to samo co ja
=
też nie mogę znaleźć brązowego piwa ;)
:D:D:D
Ja mam swoją łopatkę i wiaderko a Twojej nie widziałem i się odczep. Tak to jest jak sie w piaskownicy wali dżepy,mózgojeby i siarkofruty to się puźniej wraca na czworaka do domu.Teraz ręcami się baw jak nie masz łopatki,mówiłem Ci nie pij tyle tego na raz -podziel się,ale nie bo on musi sam wypić.A jak wypił to zwidy. Jakies konie jtd. Koń to może być piotrekligara,albo kasztan albo gniady lub siwy a nie jakiś jtd. Wię się chłopie zastanów nad sobą. :D
albo koń na biegunach!!
Witam kiedy jakies saneczki ?? :D
pozdrawiam
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-oka...C16408977.html
Może ktoś z was zna ten samochód? może właściciel jest na forum ?
ew. może mógłby ktoś podjechać zobaczyć ten egzemplarz ? bo zdjecia, po za tym co w opisie, mało mi mówią.
pozdrawiam
a chcesz w dziup ?
jak was tyla zjedzie do gościa to łod razu bydzie śpiewoł co jest nie halo ze ałtym
sprawdzita jom czy nie psia jego mać ?!
bo jak jo tam wpdna to wom ciuliki wydziubia
spamerzy :P
A ty bocian już kupiłeś auto ? :D:D:D:D
ni
ale pożycz tego lorda i gościa zaatakuje to sprzeda taniej i byda mioł GT
loda.....tfu.....czy tam lorda moge ci pozyczyć. Moge ci pożyczyć nawet wszystkiego najlepszego ;)
Pytanie skąd ty wezmiesz taki mieczyk laserowy jak mom ja :P
---------- Post dodany o godzinie 12:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:12 ----------
BTW post :)
Szykuje się jakiś spocik? ;) wpadłbym swoją prawie Alfą :D
Czemu nie, w tą środę wypada dwutygodniówka.
zgadza się :) ta środa wypada na cykliczny :)
ja niestety nie mam swojej alfy - jak powszechnie wiadomo alfy się psują więc przyjadę by PKP zapewne :)
hmmmm może bym się wreszcie przyturlikała moim Romanem po przejściach...
coś zrobiła Romanowi? :>
To robimy cos dzisiaj?
nózka ci biegła do autobusa i upadła ? :D
autobusa? :> wstydzilabys sie ;P
aaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjem ja cie prosze...
dobra dobra juz nic nie mowie, pewnie jak zwykle jestem nie w temacie - cos sie stalo?
ale nie ma zadnego tematu zwiazanego z "autabusa". Wiec nie mozesz byc nie w temacie, na pocieszenie masz to: http://www.youtube.com/watch?v=zc-tk...eature=related
Aby była jasność już z Pitterem ustaliliśmy że pociag ma przystanek u mnie w garażu :P
to by tlumaczylo czemu nie dojechal do mojego ;)
prawdopodobnie, nie potrzebny adres.. trudno nie zauważyć takiej ilości w KRK ;) trzeba zajechac do najwiekszego garażu i być może tam..
kzk gop nie obsługuje krk
ale spokojnie - sie kupia ałto to sie pojada ałtem
Ligar szykujesz jakieś atrakcje na dziś?? bo nie wiem czy mam iść na ałtobusa czy do pocionga :D hehe a tak naprawdę to ja z domu nie wychodzę więc bawcie się dobrze :)
aniucha05 Zdrowiej! To co widzimy się dziś?