mi w niedzielę też pasuje :P
Printable View
mi w niedzielę też pasuje :P
Może i ja bym podjechał w niedzielę :D swoim rozbitkiem :D
No to mamy listę
1) Sebaaaaaaaa
2) Sasza
3) Piotr 30
4) Lichy
5) lokers
6) piotreek
Ja może jeszcze zwerbuję kolegę adalberto z Płońska to już by nas 7 osób było. Kto jeszcze chętny to się dopisywać,a ja później podam numer swojego konta na który możecie przelewać po 10 zł za zapisy hahahah :D :P
Widzę że opłata zbyt wysoka bo nikt się więcej nie dopisał hehe :D to co niedziela 28.04.2013 godzina 17:00?
Mi pasuje jak najbradziej ;)
:) mnie też:)
sobota/niedziela ma lać, może jakieś miejsce pod daszkiem ?
mi pasi niedziela obojętnie o której :D, dziś mnie nerwy zjadły okropnie, po wymianie rolek nie mogłem se poradzić z napięciem paska, mówię idę do mechesa niech napnie, wcześniej coś tam popiskiwało po wymianie rolek ale nie stale, tylko przy odpalaniu, po kilku dniach zaczeło znowu delikatnie ciągle, mówię na bank pasek źle napięty :D, napieli tak że mam do wymiany rolkę na napinaczu która przed wszystkimi zabiegami nie piszczała, napinacz nowy który to niecały rok temu wymieniałem i nie wiem teraz co popieprzyli mi, nie mam już sił normalnie :D na to co ona wyprawia, albo mechesy spieprzyli robotę albo już sam nie wiem, dziwna sprawa bo jak naciągali napinacz to nie odbijał tylko zostawał w takiej pozycji jak się go ustawiło ;/ kwas jak nie wiem ;/;/. Niedziela jestem
Polecam GN Serwis na wodnej. Chlopaki bardzo dobrze sobie z Alfami radza. Ja rok po kapitalce i bylem tylko 2 razy u nich po naprawach. Wymiana oleju w październiku i wymiana klocków z tylu, w marcu:)
Możliwe, że i ja wpadnę:)
Panowie więc robimy ostateczną listę na jutrzejszy dzień
1.Seba
2. piotreek
Tylko ja sobie zastrzegam że jak do wieczora musi być na liście chociaż kilka osób, bo jak ma nas być 3-4 osoby to mi się trochę nie opyla jechać. Ale to wieczorem jeszcze potwierdzę. A i jeszcze pytanie gdzie? BO była mowa że nad Wisłą a później ktoś proponował że po dachem. TO jeszcze miejsce podajcie. Chociaż ja bym proponował nad Wisłą a najwyżej jak pogoda będzie do bani to przejedziemy.
1.Seba
2.piotreek
3.Lichy
4. Sasza
Ja również, potwierdzam obecność, odrobinę się spóźnię ale będę:) ustalmy od razu miejsce pod dachem, żeby spóźnialscy ewentualnie mogli dojechać:)
Niestety - mnie nie ma
5- Lokers, może od razu miejscówka gdzieś pod dachem :D, seba jak coś napisz mi sms z tą miejscówką jak macie bo nie będę przy kompie :D
Panowie godzina 17 Galeria Mosty poziom 3 ;)
Z 7 powinno nas być jeżeli będą te osoby co się wpisały ;) ja jeszcze postaram się kogoś załatwić ;)
Do zobaczenia ;)
A ja odwaliłem kaszanę i nie dojadę :/ Wczoraj mi się skończyły badania techniczne samochodu :/
Przestań... policja Cie zatrzyma to powiedz że zapomniałeś dowodu i tylko 50 zł mandatu za brak dokumentu ;)
A w razie jakiejś stłuczki lub co gorsze wypadku ubezpieczyciel stwierdzi że był brak badań i mi nawet grosza nie wypłaci :/ Sory że tak dałem ciała ale nie chcę ryzykować. Ale wrzućcie chociaż jakieś foto później. Ale myślę że za jakiś czas znowu coś się uda ogarnąć.
Zalepiasz ostro... ja ostatnio jeździłem bez badań 3 miechy ;) bo chciałem trochę przeciągnąć bo miałem razem opłaty i przegląd ;)
Tez tak robilem, najgorzej za pierwszym razem, potem to juz gitara:) teraz tez 3 dni bez jezdzilem bo rura wydechu w zime sie przezarla
No widzisz Piotrek ;) dawaj dawaj będzie nas trochę dziś ;)
Bede i ja:D
Niebawem wrzuce foty ;)
Za dobrze to nie wyszly, slabe swiatlo :|
pół afla rządzi :D, parę fotek ode mnie, fajno było się spotkać wkońcu :D:D:D
Dokładnie, nawet Meśki chcą być Alfami:D
Jak na Alfy frekwencja niezła, choć jeszcze nie taka jak by się chciało ;) ale mam nadzieje że będzie lepiej ;) Teraz zrobimy spota jak pogoda będzie już naprawdę dobra wtedy nad Wisełką zrobimy spotkanko, tylko trzeba będzie zaplanować przynajmniej dwa tygodnie wcześniej żeby każdy się dostosował , ubezpieczył samochody zrobił przeglądy itd itp ;)
hehehehehe :D dobra ramki już zamówione dziś więc czekam :D seba kiedy orientacyjnie będziesz naklejki zamawiał może :d :D:D:D:D:D
Stary zamówię pewnie we wtorek jak $ będą na koncie ;) ile chcesz ? ;)
lokers daj link na priv gdzie zamowiles te ramki, a i o jakie naklejki chodzi seba?
Robert chodzi o naklejki na znaczek Alfy ;) lubią wyblaknąć dlatego za nieduże pieniądze można kupić naklejki i nakleić je i znaczek wygląda jak nowy ;) a co najważniejsze nie widać że to naklejka ;)
Kurwaaa już ponad miesiąc czasu spędziłem na forum ;)
Czas spędzony na forum31 d 13 h 25 m
a no dobra więc ja poki co nie potrzebuję:D a te naklejki które masz na tylnych szybach i na błotnikach przód skąd brałeś?
http://www.forum.alfaholicy.org/cart...ct&productid=2 link do ramek, właśnie o te naklejki na znaczki chodzi i w sumie też by się przydały co seba masz na szybkach i tego smoka :D, muszę bele doprowadzić z wierzchu do ładu bo blado wypada strasznie :D
dwie naklejki na znaczki (chyba rozmiar znaczków jest taki sam jak w 156)
dwie naklejki alfaholicy.org
dwie tego smoka :D
Lokers ja to myślę jeszcze nad tą opcja
http://www.alfaradom.fora.pl/zrob-to...illa,3035.html
;p
FotoKod:http://speedy.sh/ktFm3/SPOT.rar
łoooooooooooooooooooo dobra mam farbę w majówkę robię to kozak :D
To co naklejek nie zamawiasz już ??? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
rdk trzeba było na picassaweb wrzucić
zamawjaj zamawjaj bo jak mnie nie wyjdzie to wiesz :D
Zapomnialem hasla ..