Jak niedziela to w dym....
Printable View
Wszystko jest do ogarnięcia ;) Tylko że w najbliższą będę w pracy :( a w kolejną na poprawinach :D
to co moze lista kto wpadnie:
1. dareme89
2. drift-r
3. rzelich
4. darojaro
5. yeke?
To co 12.09, godzina 18:00, parking przy arkonce?
http://img199.imageshack.us/img199/5369/qqvc.jpg
Tu jest mapa gdzie jest ten parking, w ktorym miescie wjazd bo latwo przejechac go i proponuje zeby usiasc w miejscu zaznaczonym na czerowno, bo bedzie widac aut, pozostale miejsca sa troche dalej od parkingu :)
i jeszcze jeden pomysl, moze po zjedzeniu kielbasek podskoczymy na gokarty? sa tak blisko z tego miejsca ze az glupio byloby odpuscic :) a tor otwarty do 21.
Wysłałem informację na PW o spotkaniu do alfaholików ze Szczecina i Polic ;)
P.S. yeye - wyczyść skrzynkę.
PW Dotarlo, mysle, ze tez wpadne w czwartek :)
A jak nie Pojezierze Drawskie, to może lotnisko w Pile :P
Może Robertovv nam by pomógł ze spotem np. na "Gęsiej Łaczce" nad j. Siecino..... ma tylko 5-6km do tego miejsca ;)
Mam niesamowicie blisko, bo jestem z Zawadzkiego.... ale jak na razie wstydzę się przyjechać swoją, bo jeszcze jestem w połowie prac nad nią.... lakier po poprzednim właścicielu paskudnie "polerowany", na bagażniku plama którą trzeba zamalować, z przodu zderzak po prawej stronie mi odstaje ze śrubą od błotnika (bo inaczej nie bd się trzymać a teraz nawet się tego przykręcić nie da bo miejsce się wyrobiło), z lewej strony przy drzwiach i błotniku lekki wgniot... także nie chcę tam robić z siebie pośmiewiska :x.
bez przesady :) wpadaj taka, bedziemy mogli zobaczyc przeobrazenie na nast spotkaniach :)
nie ma się czego wstydzić, każdy z nas przechodził etap dopieszczania ;)
No dobra dobra, skoro tak to ujmujecie :), to wstępnie jestem na tak :)
No to jakby co to tez się dołączam na spocik. Pogada nie zapowiada się na najlepszą ale być będę.
to na razie mamy 8 chetnych :)
wszystko wskazuje na to, że przybędę
No i spoko ;). Jak pogoda dziś pokazała mimo kiepskiej rano wieczorem może być znacznie lepiej. A jeśli okaże się, że pogoda wieczorem też nie dopisze to zawsze można jakiś lokal odwiedzić.
może nawet lepiej jak trochę popada, bo z grillem to jest tak, że chwila nieuwagi i kończy się jak na filmie :P
http://www.youtube.com/watch?v=8L80diqmyWs
to moze ja wpadne na chwilke
Jak wyrobie sie z czasem to i ja wpadne na chwile.
No dobra, kto przywiezie grilla, czy może drewienko do napalenia ogniska?
No pogoda zapowiada się całkiem znośnie choć temperatury już nie te.
A więc nie wiadomo jak to będzie z tym ogniskiem tym bardziej że zanim się rozpali i upiecze cokolwiek to nas noc zastanie :)
Tak czy siak do zobaczenia jutro z grillem lub bez :rolleyes:
Jeżeli ktoś chciałby być bardzo miły to niech weźmie laptopa plus kabel, bo ja swój posialem
ja wezme drewno, lapka i kabel. tylko ktos musi umiec rozpalic ognisko :D
Czy Ty pijesz do mnie?
Kto ostatnio rozpalił, a że drewno było mokre to już nie moja wina, że trzeba było dmuchać :D
uderz w stół a nożyce się odezwą :D
chodzilo mi o to ze ja nie umiem, wiec to bedzie do kogos innego nalezec :)
To ja wezmę zapalniczkę xD Byłbym wdzięczny za podłączenie pod kompa. Lapka mogę wziąść kabla nie mam :D
Właśnie wróciłem ze spotkania. Było fajnie :D. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich obecnych :D
Kto zostawił scyzoryk i zapalniczkę? Do odbioru na następnym spocie
jak scyzoryk z napisem rhodos to ja :)
Nom i pierwszy spocik zaliczony :D Żarówka ustawiona na właściwe miejsce, nowi znajomi no i nadal nie dowiedziałem się nic o oponach o których miałem pogadać :)
Może po tej Albanii coś się dowiem ;)
Pozdro wszystkim i do nastepnego
Spocik zaliczony, pogoda nawet dopisała więc nie było źle. 9 sztuk się pojawiło. Na następnym czekamy na pozostałych ;).
W kwestii następnego co myślicie o niedzieli 29 września powiedzmy o 16 tak żeby w domu każdy wcześniej obiad zjadł ;)
Skorpion przyjadę to pogadamy
Drift-r nie lepiej w październiku :)
W październiku to będzie już zima ;). Jak Cię raz na spocie nie będzie to nic się nie stanie :).
Dobrze,juz dobrze...
A chciałem pokazać jeszcze inne felgi...
Spoko, w październiku też się coś jeszcze zorganizuje. Ale wróćmy do tematu -
Cytat:
W kwestii następnego co myślicie o niedzieli 29 września powiedzmy o 16 tak żeby w domu każdy wcześniej obiad zjadł ;)
chyba nie ma, ja zapomnialem aparatu i zdjec nie robilem, inni chyba tez nie :( ale moze jeszcze przed zima sie uda cos ogarnac :) moze na te gokarty bysmy w koncu skoczyli, ale ze wzg na pogode chyba juz silver nam zostal.
w deszczu więcej atrakcji :cool:
Ja miałem chyba jakieś foto ale muszę rzucić okiem na aparat. W najbliższą niedzielę się spotykamy?