Podciepna temat do góry :D
Podciepna temat do góry :D
Witam, moze w tym tygodniu sie pojawie ale.... czytal ktos z was temet odnosnie mojej belli? tzn chodzi o ten post : http://www.forum.alfaholicy.org/156/..._marchewa.html wiec moze znajdzie sie ktos chetny pomoc mi w tym temacie /??
Ja byda w tym tydniu :D jo wiem wiem moja siostra gryfno dziołszka jes :D
Ja też będę, w końcu musze się pojawić :)
Od dwóch miesięcy czekam na Ciebie @bocik- super że w końcu uda Ci się dotrzeć :D
uhu no to Ekipa sie szykuje będziemy panewki sprawdzać :)
Oby sprawdzać a nie obracać :D Ja też postaram się pojawić ;] zobaczymy jaki będzie progress w tworzeniu elaboratów i innych takich pierdół...
A ja dzis naprawilem co mialem naprawic ale pewnie bella trafi do aso w tym tygodniu wiec moze mnie nie byc :(
ja będę tylko muszę wypucować swoją bellę, bo po weekendzie majowym się trochę zabrudziła
Nawet mnie nie nerwuj z myciem auta.... Bo miałem tak odpicowane a już jest całe usyfione... :/ A mycie auta to jest w ogóle taniec deszczu :P
A ty myślisz że raz umyjesz i 12 lat będzie czyste? :D No chyba że je w garażu pod kocem trzymasz i tylko na spoty wyjeżdżasz:D
Hahaha- zapomniałem:)
Swoją drogą to ma jakieś pechowe te 156- stoi cały czas w garażu a naprawy liczy w tysiącach:D chyba mu krasnoludki psują po nocach.
Się naśmiewają :P Tłukę nim codziennie kupę kilometrów a Mitsu przyjechałem dwa razy :P Tak to zawsze Alfą jeżdżę :D A czysta była niestety tylko jeden dzień :P
Moja też 1 dzień sie uchowała czysta.
moja od tygodni brudna jeździ bo sie myć nieopłaca :D
a u mnie przy V powyżej 230km/h brud sam odpada :lol:
a jak szybko się wyciśnie 200 to brud zsuwa się na sam tył auta i wtedy za 1zł karcherem się opierdzieli
:-)
Bocian bo ty jestes znawca tematu, powiedz mi czy ten kabelek sie nadaje? http://viaken.pl/pl/diagnoza-fiat/in...tyku-obd2.html znaczy czy bedzie wszystko dzialac jak zepne go do FESA ?? bo jak cos to jutro pojade i sobie kupie taki :P
Tak ten kabel jest ok
Bociek co do schodzenia brudu przy 230.... to uszczelki i marchewy też "wychodzą" :D
A mi moja Bella się na mnie obraziła i mam sprzęgło do wymiany.. zobaczymy jeszcze co z dwumasem..
mnie to najbardziej denerwują te owady co się rozbijają o zderzak, lampy czy szybę
Siema bedzie ktos mial ze soba dzisiaj kompa i kabel.
Bede potrzebowal podpiac fiata SC, zeby sprawdzic pare rzeczy
moze wpadne, ale lucyną, moja znów porysowana w NL, k***a co za ludzie.
pzd.
mnie dizś raczyj nie bydzie chyba ze po 22 :D jak ktoś bydzie czekoł rzecz jasna (robimy se mini spota z Marychą Kamilem i Dragiem ) haha :)
Hans Ty .... ja wkońcu przyjeżdżam i planuje byc nawet na 20, a Ciebie nie będzie, cóż obejdzie się :)
haha spokoi :)
Mnie jednak nie będzie.. Nie wyrobię dzisiaj :/
Bocian, jak możesz to proszę Cię ładnie - odłóż dla mnie te zapaszki na zaś. Może byda za tydzień...
Pozdro!
Dzięki za użyczenie kompa i kabelka :) :)
Bocik, za dwa tygodnie ty stawiasz :)
No problem. Kto z ników jeszcze był bo nie pytałem?
No właśnie P4 zwiałeś na tą kreskę i już nie wróciłeś, a ja nie mam numeru do Ciebie więc nie miałem sie jak odezwać. I właśnie P4 nie za dwa tygodnie tylko za Tydzień, wiem, wiem po 22. A za dwa tygoddnie to zapraszam do Piekar Śląskich :) tam możecie mnie odwiedzić :)
Ok wróciłem z pracy część II :)
Wracało się do pracy bardzo fajnie bo spotkałem Venom'a któremu deptałem po piętach ale musiałem niestety zjechać i nie mogliśmy się dłużej pobawić, Pozdrawiam!
Zieje Ci to ogniem-dymem jak szalone :D
a mnie się chyba wtryski przeczyściły w końcu bo bella jeździ lepiej niż Kunie wskazują :P
niestety nieudało mi sie dotrzeć do Was za bardzo zmachany byłem :) także do następnego :)