Ja oddałem? Jeszcze nic takiego od nikogo nie kupowałem :)
Printable View
Ja oddałem? Jeszcze nic takiego od nikogo nie kupowałem :)
75andrew155 to wzialbym go od Ciebie. Podaj prosze info Na Ciebie konto itp.
już wcześniej na FB pisałem że jest kłopot z pojechaniem po klamoty na działkę. Bede w sobote na działce to wezmę regulator i wtedy sie zgadamy odnosnie wysyłki. Mam takich pierdółek sporo do V6 ale trzeba niestety po to pojechać
- - - Updated - - -
to ode mnie kolega wydębił regulator:D
Aaa, to teraz kojarzę z FB :) Skoro już tak, to potrzebowałbym jeszcze dyszę spryskiwacza w zderzak do tejże Alfy, a w przyszłości pewnie i wyświetlacz zegarka(?) na panelu klimatronika o ile da się to jakoś osobno wymienić bez potrzeby wymiany całego panelu.
Wyświetlacz zegarka mozna wymienić osobno, spryski reflektorów juz mam zadysponowane a zegarki sa tez już rozdysponowane:D
Gdzie konkretnie w tej Wawie jestes? Kumpel bedzie w okolicy Wawy w przyszlym tygodniu moze by podjechal?
Targówek konkretnie Bródno w Warszawie przy trasie Toruńskiej S8
Dałem mu namiar, ale niestety pisze, że nie będzie w Twoim rejonie, więc będę Cię prosił o wysyłkę jednak. Z góry dziękuję.
Nie mogę odpisać Ci na priva, więc napiszę tu: Może jednak jeśli pojawią się roztopy uda Ci się dotrzeć tam po roztopach, to byłoby miło:) Nie mogę nigdzie namierzyć takiej używki, więc jestem skazany na Ciebie :) Tylko tej części mi brakuje, żeby odpalić Alfę :)
cierpliwosci ja tam juz wybieram się od 2 tygodni bo mam tam inne sprawy do załatwienia. W sobote zapowiadaja roztopy więc sie nastawiam na sobotę