Też miałem i samo maskowanie UDSa gorsze niż Black Hole, nakładanie i wypracowywanie również gorsze. Z woskami się zgadza, Nattys Blue ledwo na tym siedział... no ale Natys to na większości tego typu środków sie nie trzymał.
Printable View
Też miałem i samo maskowanie UDSa gorsze niż Black Hole, nakładanie i wypracowywanie również gorsze. Z woskami się zgadza, Nattys Blue ledwo na tym siedział... no ale Natys to na większości tego typu środków sie nie trzymał.
Koledzy co polecilibyście do deski w 159 chciałbym uzyskać satynę.Używałem NL było OK minus plamy po kontakcie z wodą,Pink Shen od AB fajny efekt przyciemnienie na poziomie,ADBL WOW przyciemnienie ok.Chciałbym czegoś nowego wypróbować dlatego pytam
Autoglym Vinyl&Rubber Care. Daje satynę lekko wpadającą w błysk. Generalnie fajnie po tym wyglądają plastiki. A jeżeli chcesz mat wciągający jak czarna dziura to GTechniq C6 Matt Dash.
Mam pytanie co do produktów smartwax, czy ktoś z was korzystał z wosku, sealantu, cleanera czy jakiegokolwiek innego produktu tej firmy i mógłby się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat tych kosmetyków.
do wnetrza polecam Poorboy’s World Natural Look Dressing daje naprawde fajny look, mi sie podoba aplikacja i efekt po bardzo mnie zadowala
Witam,
Przed zimą została nałożona na moją 159 ceramiczna powłoka 4nano. Moje pytanie jest takie, jak polecacie pielęgnować ceramikę aby efekt utrzymał się najdłużej? Jakich kosmetyków używać itp?
Jeszcze nie myłem dokładnie auta po ceramice bo jak pada deszcz czy też pojadę na bezdotykową myjnię ładnie wszystko schodzi. Wiadomo jednak że będę chciał na wiosne ładnie ręcznie umyć żeby był super efekt i utrzymał się on jak najdłużej.
Więc co polecacie?
Powłoka myta na bezdotyku lubi się zapchać. Warto umyć ręcznie szamponem Shampo Pro z firmy ADBL.
Po myciu jak kolega wspomniał użyć czegoś do polepszenia właściwości powłoki. 4Nano ma produkt do tego dedykowany - Energizer Ceramic
Cena straszy ale weź pod uwagę wydajność i częstotliwość aplikacji.
Szampon jaki polecam do pielęgnacji powłoki to FX Protect Nano , ma zawartość kwarcu co dobrze wpływa na pielęgnacje powłoki