Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, która stała dziś pod silesią w katowicach, oraz kierownika pięknej czerwonej 164, za którą jechałem od chorzowa do bytomia, nie mrugałem, gdyż jechałem volvo ;P
Printable View
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 na klubowych ramkach, która stała dziś pod silesią w katowicach, oraz kierownika pięknej czerwonej 164, za którą jechałem od chorzowa do bytomia, nie mrugałem, gdyż jechałem volvo ;P
Pozdrawiam:
-Poulsen’a, któremu 3 dni temu machałem przez całe skrzyżowanie, jak stał na światłach w Żywcu, ale chyba mnie nie poznał w tej Yarisce…
-Kurisa, który już zupełnie mnie nie poznał… :D
-czerwoną (nie bordową) 147 na SZY na ramkach+ instalacja LPG w zderzaku
-Sierka, który wyposażył swoją Giuliettę QV w jakąś trumnę na dachu :D
I mnóstwo innych Alf na ramkach AH lub AC widzianych w Bielsku. Szczególnie tą GTA
http://images50.fotosik.pl/977/04d75673c2ba23fcm.jpg
A ja dziś spotkałem klubowicza w czarnej 147 KRA w Spytkowicach, tyle że na komputer spoglądałem i w ostatniej chwili go przyuważyłem, pewnie nieświadomy że ktoś z klubu bo nie mam ramki z przodu...
Pozdrowienia dla Tom82 który uratował zagubionego alfaholika nocą :)
Pozdrawiam wiśniową 155 (z tego co było słychać)v6 na blachach SBL z ramkami na Żywieckiej w BB
pozdrowienia dla srebrnej 156 na klubowych ramach widzianą 3 krotnie w Mysłowicach na Brzezince w okolicach starego kina :)