Dzięki chłopaki za oględziny. Informacje niezwykle przydatne.
Niestety będziecie musieli wypić beze mnie :P. Z drugiej strony więcej dla was ;)
Printable View
Dzięki chłopaki za oględziny. Informacje niezwykle przydatne.
Niestety będziecie musieli wypić beze mnie :P. Z drugiej strony więcej dla was ;)
Właściciel wyjaśnił nam wszystko ładnie pięknie, tak że jak ktoś chętny to śpieszyć się bo to "rodzynek" jakich mało ;)
Jak byliscie to gdzie flacha ja sie pytam??
co to taki literek.. Jak sie rozpedzilismy z laska to.... ha ha.. bylo i ni ma :)
Orientuje się ktoś ile kosztuje nabicie klimy w Nowym Sączu ? 650-750 gram gazu 260-320ml oleju z odgrzybieniem ozonowym.
Pozdrawiam :)
Ja polecam Czocha na ul. Grottgera. Nie wiem jak z czynnikiem ale fajnie mi zrobił. Biskupscy spierdzielili za to. Kiedyś też robiłem na Węgierskiej kolo UP i też było spoko. Co do ceny u Czocha to z filtrem węglowym chyba kolo 200zł.. ? może mniej nawet. Mogę jutro podjechać zapytać.
Dzięki wielkie. Nie nie trzeba bo mam serwis klimy u siebie tylko nie wiem jakie ceny mogłem zaproponować żeby opłacało się komuś z NS przyjechać do mnie :D. W takim razie jak ktoś chce (tylko dla posiadaczy alfy z forum) mogę zaoferować pełen serwis w skład którego wejdzie 10zł za 100g gazu + wpięcie wbicie czynnika UV wraz z olejem i odgrzybieniem ozonowym gdzie wyjdzie w sumie za wszystko 140-150zł :) (jeżeli bd wbijać na pusty układ). Mam również prasę do przewodów klimatyzacji, badanie nieszczelności lampą UV, próbą azotową itp. Mogę też zaoferować diagnostykę przy użyciu bosch'a kts podpięcie 20zł konkurencja 50-60. Przed zimą jak byłem na spocie to wspominałem ,że będę chciał coś otworzyć swojego i słowo serwisem się stało :) tel: 798242840 Auto-Mecenas :D
Ja chyba lada dzień wrzucam.. zimówek mi szkoda :/